Angela Gheorghiu, mesaj tandru pentru Cezar: "Sunt fericită că te-am descoperit"

Joi noapte, după ce reprezentantul României s-a calificat în finala Eurovision, Angela Gheorghiu a postat pe Facebook un mesaj în limba engleză.

"Aceasta este o competiţie pop cu un show specific, adevăratul Cezar Ouatu va apărea în viitor! Suntem cu toţii foarte mândri. Sunt fericită că te-am descoperit şi că am realizat împreună atâtea proiecte, cântând. Prima dată pe scenă împreună din nou, pe 25 mai 2013, în Bucureşti, alături de prietenul meu drag, Andrea Boccelli", a scris soprana.

Angela Gheorghiu şi Cezar vor putea fi văzuţi pentru prima dată împreună pe scenă pe 25 mai, în cadrul show-ului pe care Andrea Bocelli îl va susţine la complexul Romexpo din Bucureşti. Ea a fost un susţinător permanent al lui Cezar în competiţia Eurovision. Soprana apare împreună cu Nadia Comăneci şi Anastasia Soare într-o înregistrare video, postată pe YouTube, în care cele trei îl susţin pe Cezar.

În ultimele luni, au apărut speculații potrivit cărora Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu formează un cuplu. Mai mult, soprana a postat pe Facebook câteva imagini în care apare alături de Cezar, în ipostaze tandre.

Soprana în vârstă de 47 de ani a divorţat marți de tenorul francez Roberto Alagna (49 de ani), la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

Cezar Ouatu s-a calificat joi seară în finala concursului Eurovision. El a urcat ultimul pe scenă și a interpretat piesa "It's my life". Cezar a luptat cu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala competiției, care va avea loc sâmbătă seara, în sala de la Malmö (Suedia).

Reprezentantul României a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, că este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision. El a precizat că este foarte mândru să reprezinte la această competiţie România şi pe toţi cântăreţii de operă.

"Sunt fericit pentru că sunt un câştigător - sunt în finală. Este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision. Vocea este cel mai important lucru şi voi încerca să fiu şi mai bun sâmbătă. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Am plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Sunt prea sensibil. Sunt foarte mândru să îmi reprezint ţara şi să îi reprezint pe toţi cântăreţii de operă", a declarat Cezar, într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, după anunţarea rezultatelor celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2013.

Întrebat dacă doreşte să îi mulţumească vreunei persoane, Cezar a declarat: "Vreau să îi mulţumesc tatălui meu, care s-a dus la ceruri acum trei ani. El este cea mai importantă persoană din viaţa mea şi îi dedic lui această performanţă".

Cezar a mai spus că, cel mai probabil, el va fi câştigătorul marii finale a ediţiei din acest an a Eurovision Song Contest, însă artistul român a spus că printre favoriţi se numără şi Georgia şi Ucraina.

Pe de altă parte, imediat după ce a început să cânte în a doua semifinală, Cezar a remarcat faptul că a avut probleme cu casca audio, dar a reuşit să le depăşească continuând să cânte a cappella.


Cezar Ouatu a concurat în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, joi seară, unde piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur) a intrat în competiţie pe poziţia 17.

Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, România, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta şi Grecia (într-o ordine aleatorie) sunt cele 10 ţări calificate în finala Eurovision 2013, după ce au trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală.

Cei 10 finalişti au fost desemnaţi pe baza votului telespectatorilor şi a votului unui juriu de specialitate, în egală măsură.

Republica Moldova, Olanda, Belarus, Belgia, Danemarca, Estonia, Irlanda, Lituania, Ucraina şi Rusia sunt primele 10 ţări calificate în finala Eurovision 2013, după ce au trecut, marţi, de prima semifinală. Aliona Moon, reprezentanta Moldovei, concurează cu o piesă în limba română - "O mie".

Țările care merg direct în finala Eurovision 2013 sunt: Franţa, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie şi Suedia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Didi pe 23 Mai 2013, 01:11
    .

    Frumos barbat .

    1
    0

  • mihai pe 18 Mai 2013, 14:38
    Succes!

    Felicitari Cezar si bafta ptr finala! Doamne ajuta! Te iubim!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod