Angela Gheorghiu, despre începutul relaţiei cu noul ei iubit: "Nu a fost uşor"

Din 2013, soprana în vârstă de 49 de ani trăieşte o poveste de dragoste cu medicul stomatolog Mihai Ciortea, cu 22 de ani mai tânăr ca ea. Artista a făcut recent dezvăluiri despre relaţia sa.

Angela Gheorghiu a povestit pentru revista Elle cum s-au cunoscut şi cum a început povestea lor de dragoste. Ea a mărturisit că nu a fost uşor când şi-au dat seama că există sentimente de iubire între ei.

"Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America.

Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt", a spus Angela Gheorghiu.

"Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentleman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată.
Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe Pământ. Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea"
, a mărturisit soprana.

Artista a mai fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ştefan Gheorghiu. Cei doi au divorţat, iar Angela s-a căsătorit cu tenorul Roberto Alagna, de care s-a despărţit în 2013. A urmat o relaţie de un an cu Cezar Ouatu, fostul reprezentant al României la Eurovision, iar după cinci luni de la despărţire Angela a început o idilă cu Mihai Ciortea, notează Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod