Andrei Gheorghe si Greeg au facut cinste cu pizza la Roma

Mic dejun în avion, prânz la Roma şi o cină la Bucureşti! Toate într-o singură zi. Acesta a fost tratamentul VIP de care au avut parte 8 ascultători de ProFM în week-end.

La un an şi ceva de matinal, Andrei Gheorghe si Greeg au ieşit la o felie de pizza, chiar de Moş Nicolae, la Roma. Exact, la Roma. Nu la Roman, nici la Romană, ci chiar la Roma, Italia! Anca Dima, Bogdan Mohora, Iuliana Anton, Lorena Cioroba, Ana Maria Metelet, Emilia Maria Aranghel, Marian Corneci şi Mihai Frigea au avut parte de aventura vieţii lor alături de cei doi matinali ProFM.

Mini vacanţa a început la 05.00 dimineaţa, adică foarte matinal. Andrei Gheorghe şi Greeg, alături de invitaţii lor, au decolat spre Roma, tărâm străvechi pe care unii l-au călcat pentru prima dată în viaţă.

In capitala Italiei matinalii ProFM şi-au luat rolul de ghizi în serios si le-au arătat ascultătorilor cele mai cunoscute şi frumoase locuri din Roma. Primul pe listă a fost Colosseumul, urmat de Fontana di Trevi şi de Pantheon.

După plimbarea de dimineata, matinalii ProFM au făcut cinste cu o pizza, iar turul Romei a continuat prin Piazza di Spagna, Piazza Navona şi Terrazza Caffarelli. Ziua s-a încheiat cu o îngheţată veritabilă, pe care fiecare a savurat-o cu zâmbetul pe buze.

Super încântaţi cei opt ascultători de ProFM au urat radioului mulţi ani şi… ceva, de acum înainte!
  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod