Andrei de la Alb-Negru şi Sylvia divorţează!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2012
Cântăreaţa l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani pe Andrei Ştefănescu. Ei divorţează după un mariaj de trei ani.

Cântăreaţa l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani pe Andrei Ştefănescu. Ei divorţează după un mariaj de trei ani.

Andrei Ştefănescu, de la trupa Alb Negru, a mărturisit că va divorţa de soţia sa, Sylvia, după ce a descoperit că ea l-a înşelat cu un tânăr de 20 de ani.

"Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de la altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte, dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile", a mărturisit Andrei, la emisiunea „Happy Hour", de la Pro TV.

Sylvia a filmat anul trecut, în timpul verii, videoclipul piesei "Feel in love", în care a apărut şi tânărul cu care cântăreaţa şi-a înşelat soţul. Iulian, supranumit şi Baptiste Giabiconi de România, a mângâiat-o şi a sărutat-o pe nisipul fierbinte, în valurile mării şi pe o plajă pustie, conform scenariului, relatează ziarul Click!.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dinu pe 29 Mar 2012, 22:20
    Andrei scapa de o traseista

    Nici nu trebuia sa se incurce cu ea,ca e buna doar de trotuar,nu pentru casatorie.O amica a zis de la inceput ca se sfarseste repede,ca prea ii place individei sa pozeze si sa se imbrace ca o t...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod