Andrei de la Alb Negru in impas

Facebook Twitter Comenteaza
Andrei de la Alb Negru in impas

Lumea muzicala romaneasca a fost presarata in ultima vreme cu multe accidente. Dupa ce Dan Balan a suferit un accident la Brasov, a venit randul lui Andrei de la Alb Negru sa-si ingrijeasca un picior ranit.

In timpul antrenamentelor cu Nationala de fotbal a Artistilor, el si-a luxat glezna dreapta atat de rau, incat medicul care l-a consultat dupa nefericita intamplare i-a recomandat sa isi puna piciorul in ghips timp de 14 zile! Andrei a refuzat sa urmeze sfatul medicului si prefera sa isi puna comprese reci ori de cate ori este nevoie, sa isi unga zona vatamata cu geluri pentru entorse si sa mearga sprijinit in carje decat sa stea imobilizat in ghips.

"Avem o perioada destul de plina, cu inregistrari si concerte, si prefer sa onorez aceste obligatii decat sa stau in casa, imobilizat.

Desi imi este destul de greu, ma straduiesc pe cat posibil ca aceasta entorsa sa nu imi afecteze activitatile obisnuite", a marturisit artistul.Trupa Alb Negru este in plina promovare a piesei "Impreuna", cel de-al treilea single de pe albumul "Hello". Melodia este cantata impreuna cu Sylvia, iubita lui Andrei, si promite sa devina hit in scurt timp.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod