Andrei Aradits a făcut 18 tăvi de ciocolată într-o noapte

Actorul Andrei Aradits a petrecut câteva ore în bucătărie si a cheltuit aproape 1.200 lei numai pentru a face ciocolată de casă pentru invitații la petrecerea de lansare a blogului www.singurcook.ro și a primei emisiuni de divertisment online în bucătărie.
“Am luat 10 kilograme de lapre praf, 10 kilograme de zahăr, 2 kilograme de cacao și 20 de pachete de unt”, ne-a mărturisit Andrei. Dar ciocolata pregătită de el mai are un ingredient care o face de neuitat și anume alunele de pădure. Numai astea l-au costat pe simpaticul actor 300 de lei. “Ciocolata este cel mai bun lucru pe care știu să-l gătesc, așa că trebuia să fac asta pentru prietenii care vin la lansare. Am făcut 18 tăvi! Iar fiul meu, Eric, a fost martor”, a precizat actorul.


Cu această ocazie, Andreea, soția lui, a trecut printr-un maraton de spălat vase §i tigăi, după ce în zilele de dinaintea lansării a fost cea care s-a ocupat aproape exclusiv de evenimentul de lansare de la mall Promenada.

“Cred că în viața mea nu m-am simțit atât de obosită ca acum! Nici măcar când am alergat maratonul. Și ăla are 42 de kilometri!”
, ne-a mărturisit Andreea.

Actorul Andrei Aradits sărbătorește azi alături de colegii de la Antena 1 și de prieteni unul dintre cele mai importante proiecte ale sale – prima emisiune de divertisment online în bucătarie.
Iar aceasta a fost filmată după standardele și rigorile televiziunii în bucătaria sa din apartamentul din cartierul Colentina, unde locuiește cu familia. Este vorba de un serial cu episoade a câte 10-15 minute fiecare, care ne prezintă într-un mod amuzant cum artistul învață să gătească rețete dificile, în contrapartidă cu un bucătar profesionist care le pregătește impecabil.

Primul episod a fost lansat azi, 25 septembrie, odată cu blogul www.singurcook.ro. Emisiunea nu este una didactică de cooking, ci este o abordare din perspectiva entuziastului.
“Dacă mie îmi iese rețeta, sigur îți iese și ție!”, este ceea ce vrea să transmită într-un mod amuzant Andrei Aradits spectatorilor săi.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod