Andreea Runceanu (Amadeus) îl susține pe băiatul de 12 ani considerat cel mai talentat pianist din lume: “Tineri ca el trebuie să promovăm în România!”

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a fost profund impresionată de povestea lui Fabiani Prcsina, băiatul de 12 ani care a fost denumit cel mai talentat pianist din lume la Concursul Internaţional de Interpretare de la Nisa, Franţa.

Tânărul și-a pierdut mama în urmă cu un an într-un accident de mașină și, de atunci, este îngrijit de o mătușă. În ciuda greutăților, Fabiani studiază de zor pentru a se perfecționa în arta muzicală, iar marele lui vis este de a studia la Conservatorul de la Moscova.

Fabiani a câștigat până acum treizeci de concursuri, atât naţionale cât şi internaţionale. Recent, s-a întors de la Concursul Internaţional de Interpretare de la Nisa, Franţa, cu titlul de cel mai talentat pianist din lume, dupa ce a interpretat o piesă de Johann Sebastian Bach şi una de George Enescu.

Îmi doresc să îl sprijinim și să îl promovăm în rândul colaboratorilor noștri de peste hotare pentru că este o adevărată valoare națională.

M-a impresionat ajutorul societății civile, că profesorii, oamenii simpli și instituțiile s-au implicat să îl trimită la concursuri. Sunt oameni minunați în țara asta, de care, din păcate, auzi foarte rar vorbindu-se. Ei - tineri talentați, care muncesc de rup ca să-și atingă visurile și să pună numele României pe locul 1 în lume, și Ei - oameni cu suflet care se implică social, care ajută. Aceștia sunt cei care ne vor salva țara”, declară Andreea Runceanu.

Andreea Runceanu, la rândul ei, s-a confruntat cu multe greutăți până să ajungă cunoscută prin proiectul Amadeus. Artista provine dintr-o familie modestă, iar timp de mai bine de un deceniu a luptat pentru a studia vioara și a ajunge să performeze pe marile scene, în ciuda problemelor financiare avute.
Ambiția, talentul și perseverența au ajutat-o să învingă orice impas și să devină parte a celui mai cunoscut cvartet electric din România la nivel mondial.

Este o lecție de viață, de ambiție, de echilibru, în niște conditii în care fiecare dintre noi probabil că ar fi cedat.

Eu știu cum e să pleci la drum doar cu ambiție, talent și multă muncă, în timp ce ceilalți colegi ai tăi au poate mai mult de atât. Fabiani este dovadă că nimic nu te poate împiedica să îți atingi visul, daca iubesti ceea ce faci”, adaugă artista.


Andreea a absolvit una din cele mai prestigioase școli internaționale de life coaching, Noble Manhattan Coaching, din Marea Britanie, și se pregătește în prezent pentru a profesa în acest nou domeniu, în paralel cu activitatea muzicală a proiectului Amadeus.

A fi lifecoach asta înseamnă să ajuți oamenii să își atingă scopurile prin propriile forțe. Antrenorul este un camarad care te însoțește pe drumul tău, te ajută să îți regăsești motivația, să îți pui ordine în viață, să îți găsești răspunsurile la întrebările care te macină și să te corecteze atunci când te abați de la drumul tău”, declară artista.

Andreea Runceanu este, de 14 ani, membră a trupei Amadeus.

Cvartetul electric a devenit unul din cele mai renumite, în formulă exclusiv feminină, din lume. Cele patru artiste, absolvente ale școlilor și universităților de muzică, sunt invitate să susțină concerte în toate colțurile lumii, la evenimente de top, cum a fost cazul Festivalului de Film de la Cannes, Carnavalului de la Viena, Finalei Formula 1 Viena, a Expoziției Mondiale de la Shanghai, ori la diverse lansări de produse premium în Dubai, Istanbul, Cairo, Maroc, Paris sau Hong Kong.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod