Andreea Raicu vorbeste despre despartirea de Tudor Chirila

Facebook Twitter Comenteaza
Dupa o relatie care a durat mai bine de doi ani, vedeta Prima TV, Andreea Raicu si solistul trupei "Vama", Tudor Chirila, au decis sa se desparta.

"Da, ne-am despartit! Ne-am despartit si... atat! Am avut o discutie civilizata, matura, asumata si eu sunt foarte fericita cu aceasta decizie. Tudor este un artist pe care publicul ii admira si n-am sa contribui la alterarea imaginii lui, prin confesiuni de ordin personal. N-a fost un schimb de reprosuri. Mi-ar putea reprosa faptul ca eu imi doresc o relatie profunda si temeinica.
Mi-am dorit totdeauna si imi doresc, in continuare, un copil. El are alte planuri individuale, asa incat mi s-a parut mai intelept sa ne separam destinele", marturiseste Andreea Raicu.

Vedeta Prima TV a lamurit lucrurile si in ceea ce priveste viitoarea sa resedinta. "Casa n-a fost nici gandita, nici construita impreuna. Eu am proiectat-o, doar eu am finantat constructia ei si doar eu urmeaza sa locuiesc in ea, imediat ce va fi gata."

Cat despre divergentele din trecut, Andreea spune: "Pentru un conflict este nevoie de doua parti.
Eu nu sunt un om conflictual, asa incat scenele din trecut au avut un singur protagonist. Iar viitorul meu il exclude. Nu mai am nimic de declarat, pentru ca tot ce am avut de spus am spus. Acum sunt linistita!"

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod