Andreea Raicu iese la atac fără machiaj şi Photoshop

Vedeta a postat pe blog o poză în care apare nefardată, spunându-și totodată părerea despre cei care o critică pentru aspectul ei.

"Particip des la şedinţe foto, sunt implicată în proiecte care presupun să fiu <<ca scoasă din cutie>>. Machiaj profesional, coafură atent realizată, ţinute care îmi vin ca turnate în luminile care fac să arate totul perfect. Când postez pe pagina mea de Facebook imaginile respective, adun o mulţime de detractori care îmi reproşează că sunt, citez, <<prea machiată>>, <<prea aranjată>> şi sunt îndemnată să mă arăt exact cum sunt în viaţa de zi cu zi, fără make-up.

Pentru că nu suport să port măşti şi nici să mint, pe aceeaşi pagină de Facbook postez şi fotografii cu mine cât se poate de naturală. Fără fond de ten, fără anticearcan, fără ruj, fără bucle într-o perfectă dezordine. E chipul Andreei Raicu, fără photoshop. Rezultatul e acelaşi! Oamenii îmi recomandă să mă machiez, se miră că am cearcăne sau că nu-mi stă părul impecabil. Cum de îmi permit să fac publice poze aşa… neprelucrate?!", a scris Andreea Raicu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 25 Feb 2015, 16:52
    simplu

    Poate intelege,in sfarsit, (ca nu pare ca Dragusanu) cat rau fac retelele de socializare,cat timp pierzi cu tot felul de oameni...Daca nu intelege,sau ingamfarea o face sa creada ca 'like"-urile inseamna ca-i pasa cuiva de ea...isi merita soarta,aia fiind ca sa-i distreze pe "prieteni" cu...fatza ei... NORMAL nu inseamna nici sa umbli cu tencuiala de la prima ora,nici sa stergi din poze kg ,riduri,etc,nici sa umbli ca o ciumafaie,nearanjata...CI ,ca o femeie decenta si inteligenta, cu parul aranjat cu spuma sau si ceva bigudiuri,cu pudra si blush,un ruj si un strop de rimel...Asta zic eu ca e si ingrijit si natural dar cu sublinierea calitatilor. Si va veni si barbatul care acum lipseste,ca e f derutat,si ca ea nu are timp pt ca posteaza aiureli...

    1
    0

  • Abdul pe 25 Feb 2015, 16:43
    PERFECT!

    Domnita draga, te felicit. Omenirea de azi este obisnuita cu zombi. Daca vad un om normal, intra in panica. Esential in aceasta lume a zombilor este sa ramai OM. Atata timp cat esti TU- OMUL indiferent de " nuante" poti pasi inainte. Cand IT-ul iti modeleaza viata si viitorul si tu accepti asta este cazul sa te opresti.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod