Andreea Raicu, despre adolescența umbrită de complexe: "Îmi era groază să ies nemachiată"

Prezentatoarea TV a povestit pe blogul ei cum a reușit să-și accepte defectele care o complexau în perioada adolescenței.

Vedeta în vârstă de 37 de ani le-a relatat cititorilor cum a luptat cu complexele care i-au chinuit tinerețea și îi sfătuieşte şi pe cititorii blogului să facă la fel.
 

Problema era însă doar în capul meu. Realitatea era simplă: eu m-am născut cu pungi sub ochi. Nimic mai grav! Andreea Raicu
"Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea! Mi se părea ca am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc şi mă mai pricopsisem şi cu o poreclă care mă timora şi mai tare. Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor.
Paradoxal, presa (...) mai resuscitează şi azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aş fi injectat în buze! De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani şi vor vedea că nu s-a schimbat nimic! Morala: ceea ce la un moment dat percepeam ca pe un defect fizic s-a transormat într-o calitate. Şi nu cu ajutorul medicului estetician, ci al timpului. De fapt, nu s-a schimbat nimic fizic la mine, ci doar psihic. Pentru că buzele sunt doar un exemplu"
, a scris Andreea.

Ea a mărturisit că după ce a devenit cunoscută obișnuia să ceară să-i fie modificate în Photoshop toate fotografiile.
Ea a povestit și despre "eterna problemă" a pungilor de sub ochi, cu care acum s-a obișnuit: "Am trecut prin mai multe complexe: a fost perioada <<sunt prea slabă>>, apoi perioada <<am soldurile prea late>> şi totul a culminat cu <<am pungi sub ochi>>. Acesta a fost ultimul complex care m-a bântuit ani de zile şi care are, de fapt, cea mai frumoasă poveste. Aşadar, când eram mai mică şi mai neîncrezătoare, îmi era groază să ies pe stradă nemachiată! Dezvoltasem o obsesie pentru Photoshop: după toate shootingurile la care luam parte, voiam ca toate pozele, dar absolute toate, să fie modificate! Şi voiam să corecteze puţin aici, puţin acolo, până când, din puţin în puţin, ajungeam să nu mai fiu eu.
Eram perfectă, dar nu eram eu! Pur şi simplu!."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Februarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 4 Feb 2015, 09:24
    o fi adevarat...

    ....dar,din pacate,nici acum nu e recomandabil sa fie vazuta nemachiata ! si nu doar din cauza pungilor de sub ochi (si...ce zice ca sunt din nastere?!intrebati un dr) Saraca..arata ca o sperietoare,si de 50 de ani...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod