Andreea Raicu da "Intalnire pe intuneric"

de Ileana Voicu Ghinea, 26 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Raicu da
Acesta este numele unui nou show de televiziune care va fi prezentat de vedeta Prima Tv. "La "Intalnire pe intuneric" trei baieti si trei fete intra intr-o casa, fiecare are camera lui, iar locul de intalnire este un living comun unde este intuneric.  Concurentii pot vorbi, dar nu se pot vedea. In functie de imaginea pe care si-o fac unii despre altii si de preferintele manifestate, se vor intalni apoi cate doi. La final, cand fiecare si-a definit preferintele, se vad si decid daca raman sau nu impreuna”, explica vedeta.

Producatorii le promit celor care se inscrie la concurs o multime de surprize, dar si sansa de a intalni pe cineva alaturi de care sa-si petreaca o viata intreaga.

"'Intalnire pe intuneric' ofera concurentilor o experienta cu toate posibilitatile deschise, cu suspans, surprize pentru protagonisti si nu numai.
O conjunctura pe care viata de zi cu zi ti-o ofera mai greu. Gandeste-te ca esti singur, ai in jur de 30 de ani, iti cauti un partener dar la aceasta varsta e tot mai greu sa-l gasesti in cercul de prieteni in care te invarti – majoritatea sunt casatoriti cu copii deja - sau la job. Asta e realitatea, cuplurile se formeaza mai greu la aceasta varsta, avem alte pretentii, alte asteptari, din ce in ce mai putine variante de alegere, si daca nu ai sansa unei intalniri speciale..."
, conchide Andreea Raicu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod