Andreea Marin: "Tuncay este un dar pentru mine"

Vedeta a mărturisit în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, că are o relaţie foarte frumoasă cu logodnicul ei şi că este foarte fericită alături de el.

Andreea a declarat că cel mai important pentru ea este ca bărbatul din viaţa ei să se înţeleagă foarte bine cu fiica sa, pentru că Violeta este cel mai important om din viaţa ei.

"Pentru mine, cel mai important este ca bărbatul din viaţa mea să se înţeleagă cu copilul meu. Oricât aş fi de îndrăgostită, nu aş face nici un pas dacă acel bărbat nu ar avea o relaţie bună cu el. În plus, vreau ca fiica mea să aibă ce învăţa de la partenerul meu. Am datoria de a pune pe primul plan copilul meu.

Violeta îl place, se înţeleg bine.", a spus Andreea.

"Zâna" a mărturisit că Tuncay Ozturk este cel mai frumos dar din viaţa ei şi că nu se aştepta la acest lucru, mai ales că turcul a apărut în viaţa ei la scurt timp după ce a divorţat de Ştefan Bănică jr.: "Tuncay este un dar neaşteptat pe care mi l-a făcut destinul. Nu era momentul pentru o altă relaţie în viaţa mea, nu eram deschisă, dar a venit ca un dar. Mi-a adus linişte, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă."

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu pe 1 Nov 2013, 10:00
    Räu te ard ficatzii...

    Când o femeie face comentarii publice zilnic despre ULUITOAREA ei fericire, aläturi de un bärbat - si asta dupä un divortz, inseamnä cä e tare ofticatä, o "dor ingrozitor ficatzii" de esecul avut cu fostul bärbat si vrea sä-i demonstreze cä nu-i pasä, cä nu o doare niciunde de despärtzire. In curând, in ritmul ästa "molto allegro" ne va dezvälui si diferentza de dimensiune intre " soricelul" lui Bänicä fatzä de "sobolanul" turcului, la câte orgasme o aduce tipul pe noapte si zi si multe alte picanterii... Penibil. Decât aceastä publicitate jenantä, mai bine ar avea grijä de aspectul ei fizic si de calitatea noii emisiuni - care lasä tare mult de dorit. E pt. un public cu gusturi indoielnice, dar pentru media NU. Ratingul postului va fi la pämânt iar Andreea oricât ar vorbi zilnic de viatza ei privatä - nu ar ajuta la nimic

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod