Andreea Marin se întoarce la TVR

Vedeta a declarat că nu se mai regăşeşte în modul în care sunt realizate emisiunile de televiziune acum, motiv pentru care nu-şi mai doreşte să lucreze în acest domeniu.
"Nu mai am timp aproape deloc să mă uit la TV şi pot să spun că-mi face bine. În 90% dintre cazuri, programele de televiziune promovează cauze pierdute. Profesionalismul a ajuns să fie o raritate. Nu mă regăsesc în lumea televiziunii de azi decât foarte rar", a declarat recent Andreea Marin.

Cu toate acestea, ea acceptă invitaţiile foştilor colegi de breaslă. Vedeta revine în platoul televiziunii naționale, după o lungă absenţă. Andreea a acceptat invitaţia Marinei Almăşan de a participa la noua ei emisiune, intitulată "Hai Hui".

În emisiunea sa de joi, de la ora 20.10, Marina Almăşan o va provoca pe Andreea Marin să vorbească despre nenumăratele sale călătorii prin lume, despre cele mai frumoase amintiri şi suveniruri cu care s-a întors acasă, scrie Libertatea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod