Andreea Marin s-a logodit cu iubitul turc

Iubitul vedetei, Tuncay Ozturk, a anunţat pe contul său de Facebook că i-a cerut mâna vedetei, iar aceasta a acceptat.

La cinci luni de când au anunţat că formează un cuplu, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au făcut deja următorul pas. Cei doi s-au logodit de curând.

"Oricum, numai eu şi logodnica mea putem decide când ne vom căsători", a scris pe Facebook iubitul turc al Andreei Marin.

Pusă în faţa faptului împlinit, "Zâna" a recunoscut în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D: "Îl mănânc, m-a dat de gol! Eu sunt un om mai calculat, el mai direct. Da, suntem logodiţi!".

"Nu vreau să dau mai multe detalii. Ştim bine ce ne dorim, ce se petrece între noi, dar nu vreau să intru în amănunte. Evenimentul este foarte recent.

Mi-am dorit foarte mult să fiu iubită, preţuită ca femeie. Tuncay mi-a dăruit acest sentiment şi m-a făcut să înfloresc. E simplu", a mai spus Andreea.

"E o întâmplare fericită. Există inelul", a adăugat ea, arătând inelul de logodnă la televizor. "S-a întâmplat recent... La prima mea emisiune de la TVR nu eram logodiţi."



Vedeta a vorbit cu drag despre logodnicul ei: "Şi-a lăsat ţara pentru mine. Nu e puţin lucru. A luat viaţa de la zero. Cred că am datoria de onoare să îl preţuiesc la fel de mult cum mă preţuieşte el... Nu mă poate obliga nimeni să fac ceva ce nu simt. Suntem oameni maturi şi ştim ce ne dorim.

Nu e nevoie de cineva din afară să ne convingă ce ne dorim!".

"Am avut o dorinţă fantastică de a fi iubită. Eu sunt un om care dăruieşte foarte mult într-o relaţie şi mă simţeam pustiită pe dinăuntru. Tuncay m-a făcut să înfloresc pur şi simplu... Nu mă mai preţuiam pe mine până când a venit cineva lângă mine şi m-a făcut să văd lucrurile altfel. Am hotărât că Tuncay merită o femeie plină de viaţă, hotărâtă", a mărturisit Andreea.

"Ne înţelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înţelegerea acestui bărbat cu copilul meu. Dacă aş fi îndrăgostită pierzându-mi minţile, nimic nu m-ar face să fiu cu acel om dacă copilul meu nu ar fi fericit.
Vreau să am un copil care să aibă ceva de învăţat de la partenerul meu de viaţă. Am datoria ca părinte de a pune copilul pe primul plan"
, a mai spus ea.



"Violeta îl place, se înţeleg bine. Tuncay este un dar neaşteptat pe care mi l-a făcut destinul. Nu era momentul, dar a venit ca un dar. Mi-a adus linişte, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă... E importat că nu e român, nu bagă în seamă lucrurile din presă ca un român. Îi mai povestesc eu câte o prostie şi râdem împreună de asta. El râde când îi vede pe paparazzi, simte o părere de rău pentru ei", a încheiat Andrea Marin.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că a început să înveţe limba iubitului ei, turca: "Mi-am propus să învăţ limba.

A început să îmi placă".

Zvonurile despre o relaţie între Andreea Marin (38 de ani) şi Tuncay Ozturk (26 de ani) au apărut în presă la începutul lunii mai. Cei doi se cunosc de peste doi ani, de când vedeta a devenit pacientul clinicii Acibadem din Turcia, Fizioterapeutul turc a tratat-o pe vedeta TV care a se recupera după operaţia la coloană.



Andreea Marin a divorţat în ianuarie de Ştefan Bănică Junior, după o căsnicie de şapte ani. Cei doi au o fetiţă, Violeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cornel pe 1 Nov 2013, 10:13
    Pentru Dara, päpusica furioasä

    Drägälaso, tare te-ai ofticat. Evident, trebuie sä-i ridicäm osanale zânei, numai pt. faptul cä zilnic isi descrie FERICIREA absolutä... ca sä-i facä sânge räu lui Bänicä. Dupä principiul de bazä al jurnalismului, indiferent cä esti vorbit de bine sau de räu, esti luat in evidentä, ti se face reclamä. E UNICA solutie pt. a contracare efectul unei emisiuni DERiZORII cu o audientä jalnicä. Si pt. sexul meu, dacä te intereseazä am in pantaloni putä. Sau vrei sä scriu cu tz ca sä pricepi?Mai bine ar fi s-o probezi, dä-mi date unde sä ne intâlnim in Bucuresti. Dacä si la orizontalä esti tot asa de aprigä, voi sacrifica o jumate de orä din viata mea ca sä te probez. Pusi...

    0
    0

  • Dara pe 31 Oct 2013, 20:13
    pentru Radu

    Iar tu, Radu, nu ti-ai putut infrana rautatea, care ti se revarsa baloasa din creierul mic si din caracterul meschin.Faptul ca scrii cu tz si veninul pe care il reversi(desi nu sunt sigur ca esti barbat) ma face sa cred ca esti o pitipoanca inculta si nesatisfacuta. Chiar daca relatia Andreei nu va dura(POSIBIL) nu se justifica zoaiele pe care le revarsa homunculii ca Radu, sau care i-o fi numele adevarat...

    0
    0

  • Radu pe 31 Oct 2013, 09:48
    De ce e asa ingälatä?

    Dupä DEZASTRUL celor douä cäsnicii si divortzuri, ZANA a considerat cä este mai COOL si tineresc sä umble ingälatä, cu cele câteva fire de pär lipite si slinoase. Chiar nu i-a spus nimeni cä existä si in România coafor, designer? Iar femeile - cu pretentzii de vedetä TREBUIE sä fie cochete, ingrijite, nu sä aparä in public si la TV ca o chivutzä de la piatzä? Asta mai ales in acest caz in care iubitul este mult mai tânär. Si turc... tzarä in care si acum este legal sä ai pânä la 4 sotzii - dacä le potzi intretzine. Da, logodnä, anuntzatä cu surle si trâmbitze, ca in zicala: "bate toba la urechea surdului"...respectiv Bänicä, sotzul care a inlocuit-o si el, ca si primul ei sotz de altfel - s-a säturat si el de o femeie acrä, plinä de fumuri, rigidä de parcä ar fi un manechin de vitrinä, pretzioasä ca o reginä...Atentzie Andreea, lumea e plinä de femei intr-adevär frumoase si cu multä feminitate... care din päcate tzie itzi lipseste cu desävârsire. Iubirea anuntzatä cu surle si trâmbitze, va fi tot un foc de paie... ca o reclamä fäcutä ostentativ ... ca sä se vândä un produs de care publicul consumator s-a cam säturat. Iubirea adeväratä este tainicä, un dar dumnezeesc pe care cei doi indrägostitzi il apärä de ochii lumii, de comentarile oamenilor. Ceea ce acum NU E CAZUL... Reclamä... lume-lume, sarpele minune...

    1
    2

  • Elena pe 31 Oct 2013, 08:16
    Felicitari!

    Iti doresc din toata inima sa fii fericita, impreuna cu intreaga familie! Multi ani si multa sanatate, iti doreste cineva de foarte departe! Cu toata stima si consideratia pentru felul in care lupti cu greutatile vietii! Elena

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod