Andreea Marin s-a întors acasă

Vedeta TV a revenit sâmbătă seară în România, încercând pe cât posibil să-i ocolească pe ziariştii care o aşteptau la aeroportul Henri Coandă.

"Zâna" a ieşit din aeroport cu o maşină care a aşteptat-o chiar pe pista de aterizare şi a fost însoţită de mai multe gărzi de corp care au avut grijă ca vedeta și fiica sa să nu fie fotografiate.

În drumul spre casă, şoferul maşinii de teren a condus chiar și cu 150 de kilometri pe oră și a trecut și pe culoarea roșie a semaforului, încercând să scape de echipele de fotografi de pe urmele lor.

Andreea Marin şi fiica ei, Violeta, au fost conduse la reşedinţa soţilor Bănică din cartierul Lacul Tei, deşi zvonurile spuneau că vedeta îşi mutase deja lucrurile într-o vilă din Pipera, informează ziarul Libertatea.

Bodyguarzii angajaţi i-au bruscat de mai multe ori pe reporteri, încercând să-i țină la distanță.



Potrivit Click!, spre deosebire de soţul ei, Ştefan Bănică jr., Andreea Marin nu mai purta verigheta la mână.



Andreea Marin (38 ani) și Ștefan Bănică jr. (44 ani) au anunțat săptămâna trecută că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.


Foto: Mediafax / Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marin pe 25 Ian 2013, 11:55
    este o ipocrita

    ne-am saturat de asta ca de pere padurete, ajunge!

    1
    0

  • sapyr pe 22 Ian 2013, 13:58
    mi-e lehamite, deja

    obraznica asta care a intrat intr-un con de umbra n-a stiut cum sa-si faca mai abitir publicitate, iar acum vine si zice ca e hartuita.atunci sa nu fi postat pe facebook. apropo, pe cine face ea animale? pai animal e ea, tupeista naibii...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod