Andreea Marin, primele declarații despre scandalul bătăilor încasate de la Ștefan Bănică Jr

Dupa ce Sabin Ivanof a declarat că a fost agresată de fostul ei soț, "Zâna" a spus în emisiunea "Acces direct" că nu mai poate fi prietenă cu omul de afaceri, dar nici cu soţia acestuia.

Andreea a precizat că ea nu s-a implicat financiar în afacerea lui Ștefan Bănică cu soţii Ivanof, aşa cum a declarat omul de afaceri. "Sunt foarte uimită că se întâmplă asta, pentru că sunt doi oameni pe care eu i-am purtat în inimă si nu înţeleg de ce acum aceste amănunte care nu spun nimic, de fapt, despre problema lor. Lucrurile lor se rezolvă în justitie, nu la televizor, mai ales că avem copii ... E greu să îi explici unui copil de ce s-au despărţit părintii lui", a spus vedeta.

"Eu nu am avut niciun aport financiar în această poveste.

Până la urmă, Ștefan va fi tatăl copilului meu toată viaţa și nu pot decât să îl sprijin într-o astfel de problemă. Nu vreau să fiu implicată în niciun fel în asta. Fiecare să-şi vadă de propria casă și de propriile probleme. Când un om se foloseşte de asemenea detalii, cele mai multe neadevărate, nu se mai poate numi prietenie. Vreau să cred că Simona Pătruleasa nu e de acord cu ceea ce spune sotul el, până la urmă ea e o victimă. Îmi pare foarte rău şi îi rog să se oprească aici şi să îşi rezolve problemele in justiție.
Justiția e oarbă la bârfele din ziare. Nu m-a ţinut un contract legată de fostul meu soţ. La sfârşit am plecat cu ce am intrat și ce am făcut cu banii mei, iar el la fel. Deci am ieșit din căsnicie cu ce am intrat, iar fostul meu soţ a acceptat asta"
, a declarat Andreea Marin.



Despre controversatul subiect al bătăilor încasate de la Ștefan Bănică, vedeta a oferit un răspuns evaziv. "Tu ai impresia că eu as dezvălui vreodată orice detaliu din viaţa de cuplu cu cineva? Dacă m-am plâns de ceva, am facut-o în casa mea, dacă nu am putut rezolva ne-am înțeles să ne separăm.

Am sunat-o pe Simona, pentru că eram şocată, iar ea mi-a spus să o scuz, pentru că e la mijloc în această poveste. Am rugat-o să îi transmită soţului ei ce fel de om este, apoi el mi-a trimis nişte mesaje de amenintare. Mi-a spus că va face el ceea ce a şi făcut. Ce trăieşte un om în intimitatea lui e problema lui, deci dacă aveam ceva de spus trebuia să spun eu, sau el. Nu e comod să te sune tatăl tău și să-ţi spună: <<Cum tată, s-a întâmplat asta și nu mi-ai spus tu mie?>>", a încheiat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod