Andreea Marin nu ştie dacă mai poate rămâne gravidă: "Ne gândim şi la adopţie"

Vedeta în vârstă de 40 de ani şi soţul ei, Tuncay Ozturk (28 de ani), trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deşi el este mai tânăr cu 12 ani decât ea. Cei doi nu au încă copii, dar îşi doresc enorm să devină părinţi.

Andreea Marin a spus în emisiunea "Vorbeşte Lumea", de la Pro TV, că nu vârsta contează într-o relaţie şi că e bine să ai pe cineva mai tânăr alături, pentru că îţi dă energie. "E vorba despre caracter. Poţi să ai un bărbat cu 20 de ani mai mare, care se presupune că are experienţă, că te va ajuta. Dacă nu are caracter, nu va face asta. Dacă ai un om mai tânăr, omul acesta are entuziasmul vârstei, care te împinge de la spate. De al o vârstă, apare blazarea, greu ne mai schimbă cineva obiceiurile.

Dacă ai alături un om care nu e tras în jos de aceste lucruri, omul acesta are entuziasm."

"Zâna" a mărturisit că Tuncay este mult mai matur şi că nu se simt deloc cei 12 ani dintre ei. "Eu nu îl cunosc decât din momentul în care ne-am întâlnit. Dar văd în el un bărbat mult mai matur decât vârsta din buletin. Nu simţim diferenţa de vârstă. Nu simt că îl trag după mine, nu simte că mă împinge", a explicat vedeta.

Ea a recunoscut că totuşi, datorită vârstei lui, Tuncay a fost mult mai dispus să-şi schimbe complet viaţa pentru ea: "Nu aş fi plecat în Turcia, îi sunt recunoscătoare.
Eu am un copil, care trebuie să fie alături de tatăl ei. El are şi vârsta la care e probabil mai uşor să faci schimbări."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod