Andreea Marin: "Nu mă interesează relaţia fostului soţ"

de Daniel Dumitrescu, 12 Septembrie 2013

Vedeta a fost întrebată de reporterii emisiunii "La Măruţă" ce părere are despre relaţia lui Ştefan Bănică Junior cu Lavinia Pârva.
"Aţi spus bine, fostul, nu mă interesează. Aţi văzut cu toţii atunci, mă deranjau lucrurile din timpul căsniciei, dar acum nu. Suntem liberi, nu mă interesează relaţia fostului soţ, mă interesează să am eu o relaţie de care să nu îmi fie ruşine. Aşa cum aţi aflat şi voi, din revistă, aşa am aflat şi eu. Fiecare are ce merită", a declarat Andreea Marin.

În ciuda insistenței reporterilor, "zâna" s-a limitat la această declarație și a urcat repede în maşină. Întrebată dacă se simte lezată de articolele publicate în presă pe această temă, Andreea a spus un simplu "La revedere" şi a plecat.

Paparazzii de la revista Ciao! i-au surprins împreună pe Ştefan Bănică Junior şi pe Lavinia Pârva, marţi, 3 septembrie, noaptea târziu, lucru neobişnuit pentru o simplă relaţie profesională.
Mai mult, cei doi se țineau de mână.

Ştefan Bănică a recunoscut marţi după-amiază relaţia cu Lavinia Pârva. "Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii.
Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!"
, a declarat artistul pentru agenţia Mediafax. 

În schimb, Lavinia a refuzat să vorbească despre relaţie: "Nu dau interviuri în stradă", a spus ea.


Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • miky pe 14 Sep 2013, 08:19
  IPOCRITA

  Mi-e mila de tine, esti victim propriilor tale ipocrizii si falsitati. Si mai lasa fetita aia in pace, ca nu ea e de vina ca tu esti dusa....dusa....

  1
  1

 • maria pe 12 Sep 2013, 12:17
  andreea marin

  APROPO MADAME CURVA,PARDON PARVA.....DA UNDE VRETI SA DATI DVS. INTERVIURI?....IN STRADA NU! ATUNCI LA BORDEL???:))

  3
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod