Andreea Marin - Mesaj emoționant în cartea Giuliei Nahmany

Andreea Marin se numără printre persoanele publice care și-au așternut gândurile și emoțiile în cartea Giuliei Nahmany, “Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”.

Vedeta de televiziune empatizează cu suferința prin care a trecut actrița în urmă cu doi ani, atunci când mama ei a pierdut lupta cu cancerul. Andreea Marin și-a pierdut, la rândul ei, mama, pe când avea doar nouă ani, și i-a transmis astfel Giuliei un mesaj emoționant, de susținere, dar și de admirație pentru faptul că actrița a reușit să depășească momentele dificile și să lupte pentru a deveni o persoană mai puternică, mai sănătoasă, prin abordarea unui nou stil de viață bazat pe alimentație sănătoasă și sport, și mai fericită prin prioritizarea lucrurilor cu adevărat importante precum familia și cei dragi ei.

"Cu mai bine de un sfert de secol în urmă, mama mea devenea îngerul meu păzitor, pentru totdeauna.

Plecarea ei spre înalt mi-a schimbat cursul vietii, m-a maturizat brusc și mi-a deschis porți interioare de cuget și simțire pe care altfel nu le-aș fi cunoscut. E nevoie, din păcate, de cele mai multe ori, de durere profundă, pentru a vedea viața cu alți ochi și pentru a face schimbări radicale pentru noi înșine. Am pătruns înțelesul cuvântului "mamă" mult mai adânc decât aș fi făcut-o fiind și azi alături de ea. Și de aceea, poate, cartea Giuliei și schimbarea pe care o scoate la lumină, având aceleași rădăcini ca și povestea mea, au un ecou puternic în inimă și-n mintea mea.
Dincolo de punctul nostru comun, cartea de față e o lecție de viață și o pilda de urmat. Are forță, are conținut puternic, aduce motivație și e o inspirație, înainte de toate. Îmi plac oamenii care se ridică din genunchi și găsesc o cale corectă, îndrăzneață, înțeleapta spre lumină, spre a da sens drumului pe care se află, spre a merge mai departe. Îmi plac oamenii care știu că viața merita a fi prețuită și înzestrată și îi dau sens, bucurie de a fi trăită, farmec și savoare. Pe scurt, îmi plac cei ce sunt Oameni în adevăratul sens al cuvântului.
Ei și... cărțile lor! Cât mai mulți cititori la inima cărora să ajungi, dragă Giulia! Și te asigur că, undeva acolo sus, în partea mereu senină de cer, sunt doi ochi ce te privesc și te citesc cu mândrie. Sunt ai îngerului tău păzitor, mama ta
", a scris Andreeea Marin în prefața cărții “Merg mai departe - mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită”.

Cartea scrisă de Giulia Nahmany este o sursă de inspirație pentru toți cei care trec prin perioade dificile în viață, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv și de o direcție corectă pentru a depăși problemele momentului și a deveni mai încrezători în propriile forțe.

Cartea este dedicată regretatei mame a autoarei, doctor Daniela Drapel Nahmany, și include aprecieri emoționante oferite de oameni dragi autoarei și cunoscuți publicului, precum Andreea Marin, Maia Morgenstern, Eugen Cristea, Alice Năstase Buciuța.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod