Andreea Marin își schimbă meseria. Ce va face de acum înainte?

După o carieră îndelungată în televiziune, vedeta este tot mai tentată să-și schimbe domeniul de activitate și să încerce ceva nou.
"Zâna" a urmat mai multe cursuri de instructor de dezvoltare personală, iar acum își dorește să împărtăşească experienţa în leadership.

"La aproape 40 de ani, am simţit că e momentul să fac o schimbare profundă şi să continui, dar la un alt nivel, procesul meu de dezvoltare personală. Timp de 20 de ani, am alergat, am construit, am căutat, de multe ori m-am neglijat pe mine însămi pentru ceea ce visam să împlinesc pentru alţii sau pentru profesia mea şi nu regret, dar ştiu că e momentul să mă ocup mai mult de mintea, sufletul, trupul şi sănătatea mea acum, pentru că nu pot oferi nici celor de care îmi pasă ce e mai bun, dacă eu însămi nu îmi ating potenţialul.
(...). În scurt timp, însă, voi putea deja organiza seminarii. (...)"
, a spus ea.

"Am pornit pe acest drum al dezvoltării personale, să fiu din nou pe băncile şcolii e pur şi simplu minunat şi am hotărât să mai fac un pas, să încerc şi alte experienţe, pentru a alege ce mi se potriveşte mai bine", a mărturisit vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod