Andreea Marin, interviu cu Reese Witherspoon

Ea a fost plecată zilele trecute la Washington, la cea de-a doua Conferinţe Mondiale dedicată luptei împotriva violenţei domestice, unde a întâlnit-o pe actriţa americană, relatează Pro TV Magazin.
Ea a fost plecată zilele trecute la Washington, la cea de-a doua Conferinţe Mondiale dedicată luptei împotriva violenţei domestice, unde a întâlnit-o pe actriţa americană, relatează Pro TV Magazin.

"Peste 1.500 de oameni, deopotrivă femei şi bărbaţi, din 96 de ţări, care cred că viaţa în familie merită preţuită şi trăită cu demnitate, s-au întâlnit zilele acestea la Washington pentru o săptămână în care să-şi împărtăşească ideile, să găsească soluţii la nivel global, să afle cum pot schimba legi, cum pot îndrepta suferinţa din vieţile a peste un milliard de femei din intreaga lume (o treime dintre femeile lumii!), victime ale violenţei domestice şi a copiilor lor, în cadrul celei de-a doua Conferinţe Mondiale dedicateă luptei împotriva violenţei domestice şi susţinerii adăposturilor pentru femeile aflate în situaţii limită şi copiilor lor, organizată de Fundaţia Avon pentru Femei", a povestit Andreea Marin.

Deschiderea săptămânii de evenimente a fost facută în prezenţa Prinţesei Mary a Danemarcei.
Ambasadorul cauzei la nivel global este actriţa americană Reese Witherspoon, căreia Andreea Marin i-a luat un interviu. "Am avut şansa să o intervievez pe Reese Witherspoon şi ne vom bucura de căldura ei în următorul număr al revistei Business Woman. Purta o singură şi discretă bijuterie: lănţisorul cu pandativ de argint care simbolizează un cerc al sprijinului oferit femeilor în întreaga lume, un simbol al campaniei mondiale, prin vânzarea acestuia se adună fonduri pentru susţinerea adăposturilor dedicate femeilor care trăiesc experienţa traumatizantă a violenţei în familie.
Întregul profit (aproape 4 dolari pe fiecare bijuterie) este donat în acest scop de către Fundaţia Avon pentru Femei şi, după lansarea din martie a cerceilor <<Fundiţa Promisiunii>>, cu scopul susţinerii cauzei femeilor care suferă de cancer la sân, simbolul purtat de Reese Witherpoon va fi disponibil din aprilie şi în România"
, a mai spus Andreea Marin.

Foto: Pro TV Magazin
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IOANA pe 1 Apr 2012, 13:27
    ANDREEA MARIN

    AS DORI UN TRATAMENT PT PARUL MEU UN TRATAMENT DE REGENERARE SI CEVA PT CADEREA PARULUI NU STIU ALTII CUM SUNT SI CUM FAC DE ARATA MEREU BINE CA SCOASE DIN CUTIE. SAMPOANELE CARE LE-AM NU MA AJUTA...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod