Andreea Marin încă îl iubeşte pe Ştefan Bănică

Vedeta continuă seria dezvăluirilor şi vorbeşte deschis despre despărţirea de Ştefan Bănică Jr şi cum doi oameni pot fi părinți responsabili, chiar şi după ce nu mai sunt împreună.
Andreea Marin este decisă să păsteze aceeaşi discreţie desăvârşită în legătură cu divorţul de Ştefan Bănică Jr, aşa cum a procedat şi la alte evenimente importante din viaţa lor.

"Nu cred că aţi participat la zilele noastre de naştere, nu cred că aţi văzut vreo fotografie măcar de la nunta noastră, nici până în ziua de astăzi nu se ştie unde ne-am căsătorit cu adevărat, vă spun sincer că nu se ştie, de exemplu, în ce biserică am fost împreună, în ce ţară, sunt doar speculaţii şi n-a fost nici măcar nimerit adevărul.
Aşa că noi am fost pe această linie de la început, e o alegere pe care o faci în viaţă, cu bune şi cu rele, pentru că orice alegere faci, are şi partea pozitivă, şi partea mai puţin plăcută. Aceasta este alegerea noastră"
, a spus Andreea Marin într-un interviu acordat pentru Look TV prietenei sale, Roxana Iliescu.

Vedeta TV a dezvăluit că ţine mult la Ştefan Bănică Junior şi că ei vor rămâne prieteni: "Noi am ştiut să facem lucrurile astfel încât să rămânem prieteni buni, să avem o relaţie frumoasă pentru copilul nostru.
E important să ai educaţia, mintea de a vedea ce a fost bun şi să vrei să păstrezi. Tatăl copilului meu înseamnă şapte ani din viaţa mea. Nu am să lovesc în el. Nu o să mă auziţi vorbind de rău despre el, aşa că vă dezamăgesc"
, a mărturisit Andreea Marin.

"Se poate să te desparţi şi dacă mai există iubire. Nu pot să spun că în sufletul meu s-au şters sentimentele", a mai spus vedeta.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod