Andreea Marin îi răspunde Iuliei Albu: "Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila"

Vedeta a decis să răspundă la criticile care vizează ţinutele sale. Criticată, de-a lungul timpului, de diverşi specialişti, printre care şi Iulia Albu, pentru momentele în care nu a fost foarte bine îmbrăcată, Andreea a răspuns într-un interviu difuzat marţi seară în emisiunea "Click!", de la Prima TV.
"Plicul acela din imitaţie de şarpe este făcut în China, se vede după închizătoare. E jalnic, pantofii aceia nu, lanţul măcar şi l-a asortat cu inelul, dar nu. Pălăria nu e chiar urâtă, dar nu e pentru interior! Degeaba pozăm ca o divă dacă nu ştim să ne îmbrăcăm. Îi dau -4", a spus Iulia Albu, în urmă cu mai multe luni, în rubrica sa de modă de la "WOWbiz".

"Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare.
Am observat că totul este subiectiv la aceşti oameni şi sincer m-am cam lămurit cu criticii minunaţi ai modei româneşti"
, a replicat Andreea.

"Explicaţia logică a felului în care au vorbit despre mine este probabil faptul că vor să îi consult pe ei când vine vorba de ţinute, dar nu am să o fac. În orice domeniu există copaci, dar există şi fire de iarbă, iar cei despre care vorbim fac parte din această ultimă categorie. Indiferent câte şcoli ai absolvit, trebuie să ai bun-simţ", a mai spus vedeta.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anda pe 24 Iul 2014, 22:27
    precupeatza andreea

    Iulia Albu nu-mi place deloc! Asta e clar. Dar pe de alta parte, trebuie sa se gaseasca cineva cu acea doza de nebunie sa mai stopeze un pic elanul multor patzachine care se dau mari vedete. Tot felul de ciurli-burli se invart zilnic pe sticla ca nu poate omu deschide televizorul de atatea ciurucuri. Iar in ce-o priveste pe madama_zanadedoi lei, sa fim seriosi, e tzoapa-tzoapelor, femeie care sa se imbrace mai de prost gust n-am vazut in viata mea...

    1
    0

  • presa pe 24 Iul 2014, 22:24
    zanaipocrita

    Te-ai uitat in oglinda, zano, a vezi ce tzoapa esti? Daca nu, tine-ti gura!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod