Andreea Marin: "E tare trist ce trăim"

Întrebată ce părere despre referendum şi despre situaţia politică a României, "Zâna" a declarat că asistăm la o luptă pentru putere fără precedent.
Vedeta a declarat, într-un interviu acordat pentru ziarul Ring, că nu a cerut niciodată ajutor politic pentru campaniile umanitare pe care le-a demarat de-a lungul timpului.

Deşi recunoaşte că a fost sfătuită să intre în politică, Andreea spune că preferă să se ţină departe de acestă lume, relatează cotidianul Click!.

"N-am bătut la uşa niciunui politician, este o eroare. Dimpotrivă, mă ţin departe de politică şi cred că îmi daţi dreptate privind în jur. Mă pot descurca şi fără acest sprijin, deşi există şi oameni buni printre politicieni, care au oferit un sprijin la nevoie fără să ceară nimic în schimb.
Puţini, dar există”
, a declarat Andreea Marin.

Întrebată ce crede despre referendum şi despre situaţia politică a României, vedeta a declarat că asistăm la o luptă pentru putere fără precedent: "E trist, tare trist ce trăim. Şi urmările pe termen scurt şi lung ne vor afecta profund. Sentimentul meu, subiectiv, fireşte, nu e că suntem martorii unui exerciţiu de democraţie, ci al unui exerciţiu de imaturitate, obsesie pentru putere, trădare din toate direcţiile. Şi mai trist este că nu văd nimic bun măcar acolo, departe, la linia orizontului politic.
Tot în societatea civilă mai sper să existe soluţia pentru a ne trezi."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod