Andreea Marin, despre lupta cu kilogramele în plus

Vedeta a vorbit, într-un interviu pentru emisiunea "Poveştiri Adevărate", de la Acasă TV despre problemele sale cu greutatea şi despre eforturile pe care le face pentru a-și recâștiga silueta.
"Timp de o lună şi jumătate am fost într-un turneu prin toată ţara. Eram cam 11 ore pe zi pe drumuri, aşa că nu apucam să mănânc decât prin aeroport sau benzinării. Mi-am asumat că voi lua câteva kilograme, dar am ambiţie şi le voi da jos. Nu îmi fac griji. Acum fac sport, am revenit la o dietă echilibrată, dar nu vreau să am un regim drastic. Dacă mi-e poftă de o prăjitură, gust, dar nu mănânc tot tortul", a  declarat ea..

Andreea Marin nu consideră că este important modul în care arată, ci mai modul în care gândeşte şi se comportă. "Valoarea nostră nu stă în numărul kilogramelor pe care le avem.
Nu cred că e foarte important să fii o piţipoancă cu măsuri impecabile. Cred că e mai important să fii tu şi să faci lucruri care să conteze pentru tine şi pentru ceilalţi. Nu sunt nici un om snob, nici nu îmi doresc să intru în nişte tipare, ci doar să fiu sănătoasă şi să mă simt bine în pielea mea. Eu trăiesc conform propriilor convingeri şi vreau să fac ceea ce îmi place şi să fiu cu cine îmi place"
, a spus ea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod