Andreea Marin Bănică, la perfuzii

Vedeta TV a chemat marți Salvarea, din cauza unei crize de stomac.

După ce o ambulanță a fost văzută în fața casei Andreei, "Zâna surprizelor" a dezvăluit pentru emisiunea "Happy Hour" de ce a avut nevoie de intervenția medicilor.

"Nu mai exagerați, că nu e atât de grav precum pare. A fost ambulanța la mine acasă și s-a găsit cineva să o pozeze. După o perioadă mai grea de muncă se mai întâmplă să ai câte o criză, de stomac, în cazul meu. Am o gastrită mai veche și își face de cap, așa că am avut nevoie de niște perfuzii.

Azi stau acasă, în pat, iar mâine revin pe metereze. Se mai întâmplă să avem să căderi, dar sunt un om optimist", a explicat ea.

"Nu, nu țin dietă așa cum s-a zvonit, nu asta e cauza crizei. Țin post, e cu totul altceva. Mănânc mai multe legume, am băut niște must, de aici și fermentație, și stare de rău. Am făcut o greșeală. Nu a fost plăcut, a fost o durere complicată, dar acum sunt ok, iar mâine o să fiu mai energică ca de obicei", a mai spus Andreea Marin Bănică în emisiunea de la Pro TV.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Noiembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • condeescu pe 21 Nov 2012, 18:53
    falsa ca de obicei!

    falsa ca de obicei!

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod