Andreea Marin Bănică: "Am probleme la coloană"

Vedeta a vorbit pentru Ştirile Kanal D despre intervenţia chirurgicală pe care a suportat-o în Turcia şi despre cum decurge recuperarea.
Vedeta a vorbit pentru Ştirile Kanal D despre intervenţia chirurgicală pe care a suportat-o în Turcia şi despre cum decurge recuperarea.

În interviul pe care l-a acordat în clinica Acibadem din Istanbul, Andreea a spus care este adevărul în legătură cu problemele ei de sănătate: "Nu e o ruşine să spun că am 37 de ani, stau mult la computer şi vârsta îşi spune cuvântul. Am nişte probleme la coloana vertebrală."

Ea a spus că se simte foarte bine după operaţie şi a explicat de ce a ales să se opereze în Turcia.
"M-am simţit mai bine, am slăbit, m-am simţit mai întinerită. Am întotdeauna în planul doi, în mintea mea, faptul că într-un moment greu am unde să merg şi să mă simt în siguranţă. Vin aici din trei în trei luni pentru că e doar la o oră distanţă de noi şi mă salvează. În România există medici extraordinari, dar există şi limitare tehnică."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sad pe 4 Apr 2012, 14:29
    sanatate

    Eu as face o lege prin care ,toti studenti la medicina la terminarea facultati sa practice obligatoriu in spitalele noastre minim 5 ani,si pe urma sa plece in alte tari sa practice medicina etc.doar la noi invata si ia diplome nu.....

    0
    0

  • Oana pe 1 Apr 2012, 17:18
    E ADEVARAT

    Fratilor, nu e de joaca cu medicii nostrii,Sunt din ce in ce ma nepriceputi si mai avari dupa bani.Am patit-o pe pielea mea. Acum cativa ani, aveam o durerere insuportabila in umarul stang. Va jur, credeam ca innebunesc! Radiografii, ecografie, rezonanta magnetica. Le-am facut pe toate. "Nu ai nimic",imi spuneau,'iti provoci tu durerea, e chestie de psihic". Am plecat in Spania sa muncesc, din cauza saraciei. Cu multe calmante,dupa vreun an, m-am straduit sa invat limba cat mai bine, si am facut din nou, acolo, aceleasi investigatii ca in Romania. STUPOARE! mi-au gasit o TUMOARE. M-au operat cu succes si nici in ziua de azi nu am mai simtit durere. Daca nu plecam din tara, cred ca acum eram moarta!Dumnezeu m-a indrumat.

    1
    0

  • lacramioara pe 17 Mar 2012, 16:33
    Operatia Dnei Andreea Banica

    Sinteti draguta cind va spuneti parerea vis a vis de medicii din tara cu atita intelegere,din pacate tare greu gasesti printre ei cu un nivel al constiintei ridicat,care sa doreasca sa te ajute cu adevarat si nu in raport cu alte criterii..........Multa sanatate va doresc si mult succes profesional !

    5
    0

  • busega mariana pe 14 Mar 2012, 01:48
    nu am nici unul pentru ea . felicitari

    ai facut foarte bine andrea si eu as facut la fel daca aveam bani , dar acum sufar mama are cancer genital , nu am cu ce sa-o tratez

    3
    1

  • point pe 12 Mar 2012, 12:05
    multumim

    E bine ca ni se spune ca ai nostrii doctori dupa ce castiga fug cu banii inafara si nu investesc deloc in tara pentru sanatatea romanilor. Multumim Andreea

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod