Andreea Marin: Agresivitatea e motivul divorțului!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2013
Vedeta a mărturisit, în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, care a fost motivul care a dus la despărțirea ei de Ștefan Bănică Junior.
Ea a lăsat de înțeles că infidelitatea soțului a fost de nesuportat, ci agresivitatea acestuia.

"Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales că ai un omuleț alături care vede și simte, poate împrumuta același comportament", a spus Andreea.

"Dacă permiţi să se întâmple asta, e vină ta că fiul, fiica ta va avea probleme.
Nu aş putea să suport că fiica mea va suporta că cineva să îi arunce o palmă, cu sau fără motiv. Ei bine, nu! Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu"
, a mai declarat vedeta.
 
 

"Nu aş fi luat decizia de a divorţa doar pe motiv de infidelitate", a precizat Andreea, sfătuindu-le pe toate femeile din România să nu accepte să trăiască alături de un bărbat violent. 

"Pentru violenţă domestică nu există scuză.
Nu există s-a întâmplat doar o dată, a două oară nu se va mai întâmpla. La orice vârstă poţi să îţi refaci viaţa",
a adăugat ea. 
 
 

Ștefan Bănică Junior s-a limitat să scrie pe Facebook că spectacolele pe care le susține el pe scenă sunt mai importante decât spectacolul vieții lui private. "Oamenii care umplu sălile de spectacol, la concertele mele sau la teatru, vin pentru ceea ce fac pe scenă şi le multumesc! Celor care urmăresc doar «show-ul» vieţii mele private, «regizat» de alţii, le-aş recomanda să fie mai puţin atenţi la viaţa mea, pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viaţa lor, urmărind-o pe a mea.
Şi ar fi păcat!"
, a scris artistul.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • maria pe 22 Sep 2013, 11:49
  INADMISIBIL

  Aveti mare dreptate.Eu abia dupa 23 de ani de casnicie traita intr-o permanenta violenta psihica,verbala,fizica,am gasit curajul sa pun punct acestei relatii bolnave.Frica si manipularea sunt cele care te paralizeaza si nu gasesti puterea sa te rupi de o asemenea relatie.De o jumatate de an lupt pt libertatea si demnitatea mea,e un calvar,dar sunt fericita ca am puterea si curajul sa ma rup de vechea relatie pt a face loc unei vietii linistite si armonioase alaturi de fetele mele..

  0
  0

 • Radu pe 19 Sep 2013, 12:18
  INADMISIBIL

  Ca bärbat, consider cä este DEGRADANT sä lovesti o femeie. Agresiune in cuplu nu inseamnä numai bätaie ci si LIMBAJUL violent, umilitor. Nicio femeie nu ar trebui sä suporte asa ceva. Chestia cä "il iubesc, nu-l pot päräsi" e aiurealä. Cum sä iubesti o brutä? Cum sä crezi cä se va schimba vreodatä? Vorba aia: "din câine släninä nu faci". Le recomand TUTUROR femeilor sä aibä mai mult respect de sine, sä nu rämânä lângä bärbatzii BRUTE, träim in secolul independentzei femeilor, e firesc sä plece din timp, sä-si refacä viatza. Scandalurile dintre pärintzi marcheazä pe viatzä psihicul copiilor. La rândul lor bäietzii vor urma exemplul tatälui, si fetele pe al mamei, care le-a fost modele de viatzä.

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod