Andreea Marin a vorbit în premieră despre boala sa

Vedeta a avut câteva probleme de sănătate destul de serioase, care i-au dat mari bătăi de cap.
În presă s-a scris mult despre vizitele Andreea Marin la clinica din Turcia și s-a speculat că ar avea lupus sau alte boli grave, scrie wowbiz.ro. "Zâna" a vorbit pentru prima oară despre problemă de sănătate care o măcină şi pe care a depistat-o după doi ani de investigaţii amănunţite.

"Am avut o problemă foarte serioasă, legată de imunitate, hormonală, asta după ceva timp de la naştere. Şi lucrurile s-au agravat pentru că, neavând un diagnostic, practic nu tratam problema.
Trecând vremea, au fost vreo doi ani la mijloc în care nu ştiam ce am, analizele erau aparent bune şi medicii îmi spuneau <<n-ai nimic>>, însă simptomele arătau că nu sunt în regulă
", a spus ea.

"În fine, e bine când totul când se termină cu bine. Am rezolvat această problemă de sănătate. Mai am problema cu coloana pe care o tratez, am făcut tratamente, analize, dar mă simt bine. La un moment dat ajunsesem nici să nu pot dormi de dureri, nici să stau mai mult pe scaun, nici să stau în picioare sau să port o conversaţie", a mai spus Andreea Marin.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • me pe 4 Iun 2013, 13:29
    ghici ghicitoare ce-i?

    Boala e este o afectiune foarte periculoasa, denumita "vedetism" victor draga, si are manifectari acut ipohondrice, daca simptomele precum lipsa de atentie in mass media persista. Se trateaza de urgenta cu articole stupide, care trebuie administrate imperios necesar de catre jurnalisti... cel mult neexperimentati, sa spunem....:)

    2
    0

  • Victor pe 20 Apr 2013, 13:33
    articolul de mai sus

    Şi deci,care boală? Superb articol !!!!

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod