Andreea Marin a renunţat la bonă

Vedeta consideră că acum comunicarea cu fiica ei este mult mai bună şi nu mai are nevoie de ajutorul unei bone.
Andreea a povestit pentru Adevărul că fetiţa ei a crescut şi că nu mai resimte nevoia unei persoane care să se ocupe special de ea. "De anul acesta, noi nu mai avem pe cineva care să ne ajute, o bonă. Am avut în primii ani, însă de anul acesta mama şi fiica sunt pe cont propriu. Violeta a şi crescut, iar eu am realizat câtă nevoie avem una de alta.
Deodată comunicarea noastră a devenit mult mai profundă. Avem în fiecare seară ora noastră de poveste, care poate fi o poveste propriu zisă, fie o discuţie, fie o joacă, un timp de calitate petrecut împreună. Mă căznesc să nu lipsesc de la tot ce înseamnă activităţi artistice importante pentru sufleţelul ei.
Este foarte important ca ea să mă simtă acolo în public când ea este pe mica scenă"
, a explicat vedeta.

Andrea Marin a recunoscut că nu este uşor să se ocupe de educaţia fiicei sale, dar acest lucru este cel mai important obiectiv şi merită efortul. "Este greu, dar este o prioritate. Sacrifici clar nişte momente de carieră, dar accepţi lucrul ăsta dacă îţi doreşti cu adevărat să îi fii alături copilului tău", a recunoscut ea.

Vedeta a mai spus că fiica ei învaţă la o şcală privată şi este foarte atrasă de matematică.
"Aseară, în ora noastră de poveste, nu am mai făcut alte giumbuşlucuri, nu am citit o poveste, ci am răsfoit o cărticică cu Doamne Doamne, care are şi nişte ghicitori cu mici probleme de viaţă.
Aseară am avut chiar şi o problemă de matematică. Fiica mea este la o şcoală privată, de care sunt foarte mulţumită, pentru că este şi mai ieftină, echilibrată"
, a mai spus Andreea Marin la Adevărul Live.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod