Andreea Marin a primit un dar special de la Tuncay

Mare iubitoare de natură, "Zâna" a primit de la logodnicul ei un mandarin care a început să se dezvolte frumos în grădină.

Deşi este un pom fructifer obişnuit cu o climă mediteraneană, pomișorului îi merge bine în grădina Andreei. Vedeta l-a ținut în casă, la fereastră, în perioada mai rece, iar acum l-a mutat în grădină, alături de celelalte "comori", scrie Libertatea.

"Dacă pomişorii noştri, cireşul şi vișinul, au rodit pentru prima dată în petecul nostru de grădină îngrijit cu tot sufletul, dacă mandarinul şi lămâiul cu fructele lor viu colorate ne înveselesc privirea în zori şi dau gust şi miros îmbietor în bucătăria noastră veselă, dacă menta, cimbrul, rozmarinul, dafinul, iarba de grâu, pătrunjelul, mărarul, ceapa, usturoiul, legumele de trebuinţă în bucătăria noastră au altă savoare atunci când sunt proaspăt culese din faţa ferestrei, atunci ploaia asta nesuferită are un sens.

Aşa că... bună să vă fie dimineaţa! O săptămână minunată şi abia aştept să ne vedem...", le-a scris "Zâna" fanilor ei de pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod