Andreea Marin a ieşit cu noul iubit la cumpărături

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2013
La patru luni dupa ce a anunţat pe Facebook că divorţează de Ştefan Bănică junior, vedeta a fost văzută cu un alt bărbat. Andreea şi Tuncay Ozturk, medic la spitalul Acibadem din Istanbul, au fost surprinşi de paparazzi la cumpărături.
Cei doi au mers într-un supermarket din Pipera, cartier în care Andreea Marin s-a mutat cu Violeta, fiica sa, după divorţul de Ştefan Bănică Jr, relatează site-ul wowbiz.ro.

Între Andreea şi Tuncay se simţea o legătură foarte strânsă. Radiau amândoi de fericire, îşi zâmbeau şi se sfătuiau la fiecare produs pe care doreau să îl pună în coş, scrie site-ul citat. După aproximativ 10 minute, ei au umplut coşul şi s-au îndreptat spre casă. O vânzătoare amabilă nu i-a lăsat, însă, să stea la coadă şi a deschis imediat o casă nouă, la care i-a poftit să îşi achite cumpărăturile. 
 
 

Andreea a ordonat cu grijă produsele pe bandă, întrucât fizioterapeutul turc avea braţul stâng imobilizat, cu o pânză specială, fixată pe după gât, probabil în urma unei fracturi, scrie site-ul citat.
 
 
 
După ce au plătit, Andreea şi turcul despre care s-a scris că ar fi noul ei iubit, au urcat în maşină şi au plecat spre vila vedetei.  
 
Zvonurile despre o relaţie între Andreea Marin (38 de ani) şi Tuncay Ozturk (26 de ani) au apărut în presă la începutul acestei luni.
Cei doi se cunosc de peste doi ani, de când vedeta a devenit pacientul clinicii Acibadem din Turcia, unde el lucrează ca fizioterapeut şi osteopat, fiind foarte apreciat pentru munca lui.

Andreea Marin a ajuns să se trateze în Turcia la sfatul gimnastei Andreei Răducanu, după ce vedeta a căutat timp de trei ani soluţia să scape de problemele pe care le avea la coloană. După intervenţia chirurgicală suferită, vedeta a avut nevoie de recuperare, cel care a ajutat-o să-şi revină fiind chiar Tuncay Ozturk.
Potrivit ziarului Click!, turcul este unul din cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul său, el lucrând în mod curent cu sportivi de performanţă din întreaga lume în cadrul centrului acreditat FIFA al spitalului Acibadem. Printre aceştia s-au numărat şi sportivii români Simona Amânar, Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu.

Conform apropiaţilor citaţi de ziarul Click!, Uzturk era motivul pentru care Andreea Marin face vizite atât de dese în Turcia.
După ce Tuncay a fost prezentat în presa mondenă ca noul iubit al Andreei Marin, vedeta a ţinut să lămurească situaţia, sperând că va pune capăt speculaţiilor despre noua ei relaţie. "Consider că e firesc ca la un moment dat viaţa să mearga mai departe, atât pentru mine, cât şi pentru tatăl copilului meu. Însă nu simt nevoia să justific nimic din ce se întâmplă în viaţa mea intimă, dacă se întâmplă! E dreptul meu să fiu un om discret", a spus vedeta. 


Foto: Mediafax / wowbiz.ro


 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 1 Iun 2013, 10:48
    ??????

    pe cat e de frumoasa si de ... afacerista, nu stie sa-si aleaga barbatii, s-a casatorit cu tiganul de banica, a fost cu incultul de tiriac, viata personala e sub asteptari, nu le poti avea pe toate!!!

    0
    0

  • RoMania pe 29 Mai 2013, 22:58
    Hai RoMania.....

    .....ce-o fi zis Andreea ?!...daca tot se "poarta' tarurii tineri si daca tot i-a "dat-o" Dumnezeu pe lumea asta .....atunci s-o dea la "tabacit" cat mai mult aici ca pe lumea cealalta nu se stie ....!

    2
    0

  • dana pe 29 Mai 2013, 20:53
    dana

    bravo Andreea ! asa se face daca vrei sa-l uiti pe cel ce te-a ranit si te-a inselat ....nu il ierti !!! ci i-ti cauti altul mai bun care te merita ,asta e lupta pentru supravietuire castiga cel mai bun.

    4
    2

  • delia pe 28 Mai 2013, 17:29
    Andreea

    Daca este adevarat...numai ea stie! Dar e posibil.De ce nu? A venit si randul babatilor (Ha!!!) sa se uite cum femeile ii schimba cu altii mai tineri. Andreea are copil, are cariera,are independenta financiara.De ce nu si o noua iubire in viata ei? Barbatul arata super!!!! Bravo ei!

    13
    4

  • florentina pe 28 Mai 2013, 15:49
    viata de vedeta

    da ce repede asi reface viata ANDREEA MARIN, cu o persoana mult mai tanara decat ea 26 ani are barbatul turc ce i-a futat inima ANDREEI, Nu stiu ce au femeile ca asi aleg dupa despartire sau divort barbati mult mai tineri ca ele, si de alta religie, sa fie sanatoasa si sa le mearga bine pana la urma ,iar VIOLETA sa-l accepte cu bine

    4
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod