Andreea Mantea și Ștefan Stan, despărțire cu scântei

Prezentatoarea de la Kanal D a izbucnit în lacrimi, miercuri seară, la emisiunea "WOWbiz". Vedeta a fost copleșită de emoții după ce Ștefan Stan a anunțat că s-a despărțit de ea.

Prezentatoarea de la Kanal D a izbucnit în lacrimi, miercuri seară, la emisiunea "WOWbiz". Vedeta a fost copleșită de emoții după ce Ștefan Stan a anunțat că s-a despărțit de ea.

"A fost o după-amiază incredibilă. Andreea Mantea a aflat în timpul şedinţei de sumar că s-a despărţit de Ştefan Stan. Te simţi bine, Andreea?", a spus Mădălin Ionescu.

Andreea a vrut să răspundă, dar a început să plângă, încercând să-și ascundă privirea de camerele de luat vederi.

Ștefan Stan a anunțat că s-a despărțit de Andreea Mantea, pentru că nu a existat o potrivire perfectă între ei.

"Relaţiile de lungă durată sunt foarte greu de ţinut în zilele acestea. Există capricii, intervine neprevăzutul, fiecare e cu personalitatea lui... Ar trebui să existe compatibilitate perfectă pentru ca relaţia să dureze", a dezvăluit câștigătorul de la "Vocea României".

Catalogată de fostul său său iubit drept "copil răsfăţat şi încăpăţânat", Andreea i-a reproșat că a lăsat-o singură la spital. Ea a mai spus că nu l-a forţat pe Ștefan să vină în emisiunea şi a mărturisit că fanele cântăreţului au ameninţat-o.
"Am primit ameninţări de la fanele lui Ştefan Stan, să nu mai zic nimic despre el. Poate mă apuc şi eu să vorbesc despre ce s-a întâmplat la spital, când m-a lăsat acolo. Am aflat din presa scrisă că ne-am despărţit", a declarat vedeta TV. "Nu o să spunem niciodată adevărul, pentru că dacă l-am spune i s-ar strica cu adevărat imaginea lui Ştefan Stan", a adăugat ea.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Februarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gheorghe din Dumbraveni Vrance pe 13 Feb 2013, 12:17
    Vino mama sa ma vezi ce-am ajuns din cacarezi !

    A ajuns si japita asta mare vedeta ! Problmele ei sunt problemele natiei romane ! Mai stie prin cate paturi a trecut de cand a plecat de pe rogojina de acasa ? Nici CPL-ul din Focsani n-a facut atatea in 40 de ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod