Andreea Mantea și Ștefan Stan, despărțire cu scântei

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Februarie 2013
Prezentatoarea de la Kanal D a izbucnit în lacrimi, miercuri seară, la emisiunea "WOWbiz". Vedeta a fost copleșită de emoții după ce Ștefan Stan a anunțat că s-a despărțit de ea.

Prezentatoarea de la Kanal D a izbucnit în lacrimi, miercuri seară, la emisiunea "WOWbiz". Vedeta a fost copleșită de emoții după ce Ștefan Stan a anunțat că s-a despărțit de ea.

"A fost o după-amiază incredibilă. Andreea Mantea a aflat în timpul şedinţei de sumar că s-a despărţit de Ştefan Stan.

Te simţi bine, Andreea?", a spus Mădălin Ionescu.

Andreea a vrut să răspundă, dar a început să plângă, încercând să-și ascundă privirea de camerele de luat vederi.

Ștefan Stan a anunțat că s-a despărțit de Andreea Mantea, pentru că nu a existat o potrivire perfectă între ei. "Relaţiile de lungă durată sunt foarte greu de ţinut în zilele acestea.
Există capricii, intervine neprevăzutul, fiecare e cu personalitatea lui... Ar trebui să existe compatibilitate perfectă pentru ca relaţia să dureze"
, a dezvăluit câștigătorul de la "Vocea României".

Catalogată de fostul său său iubit drept "copil răsfăţat şi încăpăţânat", Andreea i-a reproșat că a lăsat-o singură la spital.
Ea a mai spus că nu l-a forţat pe Ștefan să vină în emisiunea şi a mărturisit că fanele cântăreţului au ameninţat-o. "Am primit ameninţări de la fanele lui Ştefan Stan, să nu mai zic nimic despre el. Poate mă apuc şi eu să vorbesc despre ce s-a întâmplat la spital, când m-a lăsat acolo.
Am aflat din presa scrisă că ne-am despărţit"
, a declarat vedeta TV. "Nu o să spunem niciodată adevărul, pentru că dacă l-am spune i s-ar strica cu adevărat imaginea lui Ştefan Stan", a adăugat ea.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gheorghe din Dumbraveni Vrance pe 13 Feb 2013, 12:17
    Vino mama sa ma vezi ce-am ajuns din cacarezi !

    A ajuns si japita asta mare vedeta ! Problmele ei sunt problemele natiei romane ! Mai stie prin cate paturi a trecut de cand a plecat de pe rogojina de acasa ? Nici CPL-ul din Focsani n-a facut atatea in 40 de ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod