Andreea Macelaru Sofron o intruchipeaza pe Regina Maria

Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Macelaru Sofron o intruchipeaza pe Regina Maria

Andreea Macelaru Sofron, actrita care da viata personajului Irina Predescu din serialul "Nimeni nu-i perfect", de la Prima TV, va interpreta rolul Reginei Maria, in docu-drama "Carol I", regizat de Sergiu Nicolaescu.

Actrita a mai avut o colaborare de scurta durata cu Sergiu Nicolaescu la "Triunghiul mortii", insa de aceasta data rolul propus de regizor este unul foarte complex.

"Colaborarea a inceput ca o surpriza, pentru ca eram in oras cu sotul meu cand am fost sunata de domnul regizor, sa merg pana la dansul.
Nu stiam despre ce este vorba. Cert este ca am ajuns la destinatie si m-am trezit luata pe sus, dusa la machiaj, la coafat si intruchipata ca Regina Maria. A urmat apoi proba. Am fost pusa in fata unei camera de fotografiat. Trebuia sa surprind expresii ale Reginei, din niste fotografii pe care ei le aveau deja pregatite", povesteste Andreea.

Desi nu stia de ce fusese chemata, regizorul a reusit sa o surprinda din nou. "S-a hotarat pe loc si a spus: "da, ea este Regina Maria!"".

Pentru Andreea Macelaru Sofron rolul Reginei Maria reprezinta o mare provocare, la care spera sa faca fata cu brio.
Actrita este nerabdatoare sa inceapa filmarile, care se vor desfasura la Castelul Peles si la Palatul Cotroceni.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirela_braila pe 22 Aug 2008, 15:22
    Buna ziua!

    Ma bucu renorm pt actrita Andreea Macelaru ca va avea acest rol foarte important.oa admir foarte mult pe dansa si ii urez mult succes.Este foarte frumoasa.Va pup.Admiratorae dumneavoastra Mirela din Braila.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod