Andreea Gramosteanu a luat Viena la pas

Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Gramosteanu a luat Viena la pas

Pentru Andreea Gramosteanu vacanta din aceasta vara a fost destul de scurta, dar a profitat din plin de zilele petrecute la Viena. A plecat pe nepusa masa, fara sa rezerve nimic inainte si nu la business class cu avionul, ci cu masina.

"O prietena de-a mea s-a casatorit si a vrut sa mearga in luna de miere la Viena. Si pentru ca nu vroia sa plece doar ea si sotul, mi-a propus sa-i insotesc. Propunerea a venit cu o seara inainte de ziua plecarii", marturiseste Andreea.

Si-au facut repede bagajele, s-au urcat in masina si pana la Oradea, unde au si innoptat, nu s-au mai oprit.

Au ajuns apoi la Viena si s-au cazat intr-un apartament cu doua camere, la un hotel din centrul orasului.

"Cand m-am trezit a doua zi dimineata, orasul era cuprins de liniste. Strazile erau aprope pustii si rar vedeai o masina trecand. Acolo, oamenii circula mai mult cu bicicleta, pentru ca parcarea este foarte scumpa. Hotelul in care stateam noi avea o curte interioara si langa erau case. La un moment dat, au inceput sa se auda acorduri de vioara, cineva canta", povesteste Andreea, retraind parca momentul.

Si-au cumparat o harta si un dictionar, si-au pornit sa descopere orasul.
"Oriunde te uitai vedeai ceva frumos! Imi pare rau ca nu am ajuns la Schonbrunn. Era destul de departe de noi si, in plus, aveai nevoie de doua zile ca sa poti vizita atat palatul cat si gradinile care il inconjoara".

A vizitat casa lui Hunderassen, a fost in parcul de distractii Prater si a ramas placut impresionata de catedrala Sf. Stephan, din piata Stephan Plaz.

Andreea si prietenii ei au vrut sa-si faca rezervare pentru celebrul concert de Craciun, la care se reunesc cei mai cunoscuti tenori din intreaga lume.
Din pacate norocul nu a fost de partea lor, pentru ca biletele s-au epuizat. Pentru urmatorii 10 ani locurile au fost rezervate.

Cu toate acestea, Andreea marturiseste ca va reveni la Viena ori de cate ori va avea ocazia.  


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod