Andreea Esca si Dana Savuica au participat la sedinta de styling la Melkior

Andreea Esca a incercat noua gama de produse de make-up. Dana Savuica a testat noile culori de oja, declarand ca rosu este preferata sa. Luana Ibacka a asistat la demonstratiile live de make-up fimand pentru emisiunea sa de la Prima TV care sunt tendintele pentru primavara – vara. Toate acestea s-au intamplat weekend-ul trecut la standul Melkior de la Styling Corner din Baneasa Shopping City.
Andreea Esca a incercat noua gama de produse de make-up. Dana Savuica a testat noile culori de oja, declarand ca rosu este preferata sa. Luana Ibacka a asistat la demonstratiile live de make-up filmand pentru emisiunea sa de la Prima TV care sunt tendintele pentru primavara – vara. Toate acestea s-au intamplat weekend-ul trecut la standul Melkior de la Styling Corner din Baneasa Shopping City.                 

Melkior va invita si weekend-ul viitor la Styling Corner din Baneasa.
In zilele de 10 martie si 11 martie 2012, intre orele 13:00-20:00, intr-un spatiu special amenajat, doamnele si domnisoarele vor fi rasfatate cu servicii gratuite de make-up si manichiura.

Totodata, veti avea sansa de a vedea noile colectii de oje si de produse de machiaj si de a afla care sunt tendintele in domeniu pentru sezonul estival.

Demonstratiile sunt sustinute de make-up artisti Melkior si nail artisti Peggy Sage.

De asemenea, Melkior a pregatit cadouri si surprize placute pentru primele zile ale primaverii.
Participarea este gratuita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod