Andreea Esca se pregătește pentru noi provocări

Andreea Esca a profitat de vacanța copiilor și a plecat la schi, în Austria, alături de familie, pentru a-și reîncărca bateriile.
“Am fost cu familia o săptămână în vacanța copiilor de iarnă, la schi, în Austria. Pentru mine a fost prima data când am schiat după accidentul de acum 5 ani, când un tânăr începător mi-a fracturat piciorul cu placa… Dar cum nu-mi place să trăiesc cu frici mi-am luat inima în dinți și m-am reîntors pe pârtie. Și asta, chiar înainte de o nouă provocare profesională.” – a declarat Andreea Esca.

Renumita prezentatoare excelează în orice domeniu. Cu o carieră de invidiat în televiziune, unde a reușit să obțină numeroase premii și să fie declarată prezentatoarea cu cea mai longevivă carieră la pupitrul știrilor, Andreea a cunoscut succesul și ca autoare.
Cartea sa, Ce am făcut când am tăcut, lansată în 2014, a fost foarte bine primită de public și a ocupat constant primul loc în topul vânzărilor de cărți.

Andreea se pregătește acum de o nouă provocare, tot în domeniul mass media, însă de data această la radio: “De sâmbată, 7 martie, sunt fericită să îmi aștept telespectatorii și la radio. De fapt, chiar așa se numește emisiunea: La Radio. Voi avea săptămânal un invitat alături de care voi petrece o oră altfel… Asta este tot ce pot dezvălui deocamdată și faptul că Andi Moisescu este primul invitat!”.

Andreea Esca nu încetează astfel să surprindă prin veleitățile sale.
Andreea, gazda Ştirilor PRO TV încă de la inaugurarea postului în 1995, poate fi urmărită în continuare de luni până vineri, de la ora 19:00 la pupitrul știrilor, dar și ascultată în fiecare sâmbătă, la ora 12:00, la radio.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod