Andreea Esca, prima declarație despre plecarea de la Pro TV

Știrista a vorbit în premieră despre posibilitatea de a părăsi postul care a făcut-o celebră.
După demisia lui Adrian Sârbu și venirea noului director general, lituanianul Aleksander Cesnavicius, au avut loc mai multe schimbări importante în trustul PRO. Emisiunile "Vocea României" și "Dansez pentru tine" au fost scoase din grilă, iar mai multe vedete au părăsit deja postul. Problemele financiare au impus și concedierea mai multor angajați, astfel că presa a început să speculeze cu privire la viitorul profesional al emblemei Pro TV, Andreea Esca.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a vorbit, în exclusivitate pentru ziarul Click!, despre ce va face mai departe în carieră.
"Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulți oameni deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV. Aici am devenit cine sunt", a precizat ea.

"În ciuda schimbărilor, jurnalul de știri a rămas același. Are aceeași politică editorială și aceiași oameni care lucrează pentru el. De asemenea, structura de producție a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeași echipă cât de mult se poate.
Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face știri nu se va schimba",
a adăugat Esca.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod