Andreea Esca, poză emoţionantă cu învăţătoarea sa

Vedeta a postat o fotografie în care apare alături de prima persoană care a crezut în ea, dezvăluind că, în clasele primare, avea o poreclă amuzantă.
"<<Piticot>> şi învăţătoarea ei... sau eu alături de primul om care a crezut în mine. Întotdeauna am susţinut că suntem suma întâlnirilor importante pe care ni le-a oferit viaţă, a oamenilor care ne-au încurajat. Pe doamna profesoară Maria Stavăr am cunoscut-o când am împlinit 6 ani fix. A fost învăţătoarea mea şi mi-a devenit imediat o a două mamă, pentru mulţi ani de zile. Plecăm împreună la şcoală, pentru că locuiam foarte aproape, şi ne întorceam tot împreună.
Mâncăm la ea ciorbă bună cu leuştean, dormeam de prânz, făceam lecţii, seară la teatru, concerte, tot aşa... M-a pus să învăţ multe poezii, să rezolv probleme complicate, să nu pierd nicio piesă de teatru, să conduc clasa, şcoală, să cant în cor, să am curaj şi să-i respect pe cei din jur. Iar eu ştiu că de la ea a plecat totul"
, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

"După mama, ea a fost prima care m-a împins de la spate şi mi-a repetat că sunt bună pentru...
şi pentru ... şi pentru, până am crezut. Îi mulţumesc pentru tot şi o iubesc. Astăzi am mâncat iar împreună ciorbă cu leuştean. Şi mi-a dat şi un borcan cu dulceaţă de cireşe amare. Sunt fericită!"
, a adăugat Andreea.

Mesajul vedetei i-a încântat pe cei care au intrat pe pagina ei, primind peste 18.000 de like-uri într-un interval de 20 de ore.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod