Andreea Esca a împlinit 40 de ani


Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că această vârstă o sperie puţin şi nu ştie cum să reacţioneze.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că această vârstă o sperie puţin şi nu ştie cum să reacţioneze.

La începutul acestei luni, Andreea Esca a postat pe Facebook câteva gânduri legate de schimbarea prefixului. "La sfârşitul lunii august voi împlini 40 de ani sau, cum mi-a zis un prieten, voi intra în gaşca celor cu prefixul României, +(40)... Nu ştiu exact cum mă simt. Am zile în care mă panichez şi mi se pare că s-a terminat viaţa adevărată şi am multe alte zile în care habar n-am câţi ani fac şi oricum nu mi se pare că asta ar avea vreo importanţă. Prietenele mele care au mult peste 40 îmi repetă că omul este foarte tânăr la această vârstă, cele care au puţin peste 40 zic că nu e chiar aşa de rău în Club 40", a scris Andreea Esca.

"Copiii mei sunt atât de drăguţi încât declară că ei nu cred că am aşa de mulţi ani, lor li se pare că am mult mai puţini, iar soţul meu spune că sunt mereu pe gustul lui...

Adevărul este că, spre deosebire de ziua în care am împlinit 30 de ani, când chiar nu-mi păsa deloc de vârstă, acum mă preocupă. Întotdeauna am făcut sport, dar acum, dacă lipsesc într-o zi, mă simt vinovată, am urât cremele şi acum trebuie să le folosesc, nu mă uitam niciodată în oglindă când ieşeam din casă, acum mă uit câteva minute, am făcut haz de doamnele abonate la saloanele de îngrijire corporală şi acum trec şi eu pe acolo. Apoi trebuie să mă gândesc cum să mă îmbrac, cum să mă machiez şi cum să mă comport ca să fiu eu însămi, dar să nu par ridicolă.
Asta e cel mai greu. De ce nu îmbătrâneşte şi firea odată cu corpul?"
, s-a întrebat prezentatoarea PRO TV.

 

Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod