Andreea de la Amadeus are costum ca in Star Trek! Canta printre nori si efecte 3D intr-unul din cele mai spectaculoase show-uri din Romania!

Andreea Runceanu, membrul fondator al trupei Amadeus, pune in scena un show unic in Romania, apeland la tehnologii de ultima ora.

Talentata artista sustine un recital spectaculos printre efecte virtuale impresionante, purtand un costum de scena cu elemente SF, desprins parca din seria Star Trek.

Inedita costumatie argintie se aprinde si lumineaza in intuneric, putand oferi chiar si jocuri de lumini spectaculoase. Vestimentatia este axata pe tehnologia de ultima generatie Pulse, aceeasi la care si regretatul Michael Jackson si-a dorit sa apeleze pentru costumele din ultimul sau turneu, This is it.

Si, pentru ca show-ul sa fie si mai spectaculos, Andreea Runceanu canta incadrata de un ecran LED gigant, imbinand perfect muzica de calitate cu  efectele vizuale de ultima generatie, dand impresia ca zboara printre nori si galaxii.

In acest tip de décor, Andreea Runceanu canta si alaturi de colegele sale din trupa Amadeus, insa, pentru momentul trupei, presupune alt tip de proiectii, la fel de spectaculoase.

Andreea Runceanu este una din cele patru artiste care formeaza trupa Amadeus, cel mai de succes proiect muzical romanesc de acest tip in toata lumea.

Amadeus a concertat in ultimii ani la evenimente grandioase ori exclusiviste, precum World Expo, Formula 1 Viena, deschiderea bienalei de la Venezia, Festivalul International de Film de la Cannes ori ceremonia aniversara a presedintelui Kazahstanului.

Piesele interpretate de Amadeus sunt vizionate pe Youtube de iubitori ai muzicii din toata lumea.
Varianta proprie a hitului Indilei, Derniere Danse, are pana in prezent peste 4 milioane de vizualizari, un adevarat record pentru o compozitie de acest tip.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod