Andreea Berecleanu a dat-o în judecată pe Doina Gradea

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, care a făcut dezvăluiri senzaţionale despre foştii săi colegi de la ProTV prin intermediul blogului său, a fost dată în judecată de Andreea Berecleanu, una dintre vedetele despre care a vorbit, potrivit wowbiz.ro.
Războiul a început săptamana trecută când Doina Gradea a spus despre Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu că pe vremea când aceştia lucrau la PRO TV „se implicaseră prea tare în conţinutul programului, transformându-l în “talcioc personal”, aşa încât depăşiseră cu mult limitele jurnalismului şi profesionalismului impus cu rigoare de companie şi care puteau afecta imaginea PRO TV”.

Reacţia Andreei Berecleanu nu s-a lăsat aşteptată: “Cum este posibil ca aceea despre care se spunea că este “una dintre emisferele cerebrale ale lui Sârbu” să susţină aberaţiile de pe site-ul creat cu un anumit scop peste noapte? O femeie alungată de însuşi Adrian Sârbu pe un post invizibil la Pro Tv Internaţional, cu mari frustrări peste atâţia ani, care nu o fac să-şi amintească de faptul atât de uşor verificabil că Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodată dimineaţa, că a plecat din Pro TV bine merci după o discuţie frumoasă cu însuşi Adrian Sârbu în 2003, după 8 ani de ProTv, din care 6 ani la ştirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu în 1998! Cum să nu-ţi aduci aminte, Doina Gradea?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod