Andreea Bănică fără machiaj. A speriat Facebook-ul!

Cântăreaţa şi-a şocat fanii după ce a postat o fotografie în care apare, spune ea, nemachiată. Vedeta şi-a făcut o poză în care susţine că e nemachiată, deşi se poate vedea că pe buze are un ruj de culoare roz.
Imaginea i-a oripilat pe mulţi dintre prietenii de pe Facebook, iar aceştia n-au avut deloc cuvinte de laudă la adresa ei, relatează cotidianul Libertatea.

”Vaaaai, urâtă eşti fără machiaj! Sperii lumea şi înca îţi pui şi ruj roz. Nu te vezi?", i-a scris o "prietenă".

"Ce faţă are nemachiată! Parcă are 50 de ani”, a postat altcineva.

Mesajele au continuat pe acelaşi ton: "Ce faţă ai!"; "Urâtă eşti"; "Nu te-ai uitat în oglindă sigur azi-dimineaţă! Groaznică."

Când a văzut mesajele negative, Andreea şi-a apostrofat fanii pentru că i-au răspuns urât, deşi ea a dorit să-i salute dimineaţa, scrie Libertatea.

"Nu ştiu unde este problema.
De ce port ochelari? Îmi stă rău sau bine, nu mă avantajează rochia, nu vă place sau vă place etc... Tot felul de critici, păreri pro contra... Nu vă înţeleg... Azi doar v-am salutat pe toţi din drag”
, le-a răspuns artista în vârstă de 34 de ani.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina_anghelache pe 7 Dec 2012, 14:37
    Adreea B

    Mie personal ii place cum arata fara machiaj! Consider ca este o femeie frumoasa si asa naturala. Si eu ma machiez, dar imi mai las si tenul sa respire, cum se vede ca a facut si Andreea. Daca te duci pana la piata sau la magazinul din colt nu trebuie sa fii neaparat machiata!

    0
    0

  • Xella pe 31 Oct 2012, 07:09
    A.Banica

    Ma mie imi place ...va place mai mult daca e machiata si falsa in acelasi timp fizic...asa e femeia ce aveti voi cu ea ..asta se numeste invidieeeeeeee maxima parerea mea ...daca asa arata ea nu trebuie nimeni sa judec

    2
    1

  • isabel pe 30 Oct 2012, 14:40
    andreea banica...fara machiaj?¿?¿

    are machiaj,daca va uitati mai bine..asta e pacaleala.numai ochii nu si i-a conturat.. dar asta nu inseamna ca e urata..nu e nici perfecta..perfectiunea nu exista oricat ai cautao.. noi toate femeile suntem la fel de ciudate fara machiaj..atunci cand il aplicam devenim mult mai dragute.. ..si inca ceva..eu am avut ocazia sa o cunosc personal,dar din pacate ca persoana nu mi-a cazut bine..m-a judecat fara ca macar sa ma cunoasca sau sa imi dea ocazia sa ii explic..de aceea consider ca e o persoana rautacioasa...si cu aceasta ocazie vreau sa-i spun sa nu se increada 100% in barbatul ei lucian mitrea..E UN MARE MINCINOS!!! O INSEALA..ACUM CA EA NU VREA SA VADA REALITATEA E PROBLEMA EI..stiti proverul ala___ LUPUL BLANA SI-O SCHIMBA DAR NARAVUL BA !!!...si asa e... deschide ochii andreea daca nu vrei sa fii inselata...dar in cazul in care tu ai o relatie liberala si accepti...nu ma mai bag. succes !!!

    1
    1

  • daniela pe 30 Oct 2012, 14:29
    andreea banica faramachiaj.....vrajeala de doi lei

    uitati-va mai bine la fotografie..cum sa fie fara machiaj..are o tona de fon de ten si corector,are ruj....ii lipsesc genele false(rimel)...le-o fi uitat acasa..he he he he he

    2
    0

  • miriam1980 pe 30 Oct 2012, 02:14
    lipsa de educatie si prostia romaneasca

    Andreea arati chiar mai bine decat machiata! Nu stiu de ce e mai usor sa fii nepoliticos si vulgar decat sa taci din gura sau sa spui ceva frumos.

    2
    1

  • irina80 pe 29 Oct 2012, 12:49
    andreea banica

    Nu inteleg de ce unele persoane prefera frumusetea si perfectiunea data de machiaj(care nu este putin in unele cazuri pentru a acopri imperfectiunile)frumusetei naturale.Eu cred ca o femeie este frumoasa atunci cand nu se sperie dimineata cand se priveste in oglinda(fara machiaj).Andreea poate fi mandra ca arata foarte bine si fara machiaj,o felicit pentru caa pus poza ei fara machiaj pe facebook.Cate vedete autohtone ar face.o?

    0
    1

  • andreea pe 27 Oct 2012, 10:44
    andreea banica

    Nu stiu de ce sunteti atat de invidioase,Este o persoana normala ca noi toti cand ne trezim de dimineata.Tare as vrea sa va uitati toti in oglinda dimineata si cred ca nimeni n-ar mai avea nimic de comentat.Esti frumoasa Andreea chiar si nemachiata.Rea mai este invidia asta

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod