Andreea Bănică, despre soțul ei: "Şi acum îmi ştie de frică"

Vedeta îl știe pe soţul ei, Lucian, încă de când era adolescentă. Ea a dezvăluit că era foarte geloasă.

Vedeta îl știe pe soţul ei, Lucian, încă de când era adolescentă. Ea a dezvăluit că era foarte geloasă.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, însă nu a fost uşor pentru ei să menţină relaţia de iubire, iar Andreea spune că a făcut sacrificii, relatează ziarul "Click!".

La începutul relaţiei lor, Lucian se afişa şi cu alte fete prin cluburi. Andreea îl urmărea, iar el nu ştia pe unde să se mai ascundă ca să nu dea ochii cu ea.

"Eram nebunatici. Eu eram foarte geloasă, el vroia să mai cunoască şi ate fete, ceea ce e şi normal. M-am dus odată cu bicicleta după el în discotecă şi când m-a văzut s-a băgat sub masă. Da, mă, ştia de frică şi acum ştie", a povestit cântăreața în emisiunea Poveștiri de Noapte, de la Acasă TV.

"Pe de altă parte, el e cel mai mare critic al meu. Când sunt într-o emisiune şi văd că-mi trimite un mesaj, îmi e şi frică să-l citesc", a mai spus declarat Andreea Bănică.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • REBECUTZA pe 29 Mar 2012, 21:52
    FRUMOASA

    ESTI foarte fumoasa dar iti sta bn mai slabuta.Oricum ramai tot frumoasa,,,,,,, IMI PLACE MELODIA TA NOUA CU LAURENTIU DUTA canty foarte frumos.

    1
    0

  • rebeca pe 29 Mar 2012, 21:50
    andrea@@

    Tu esti o papusa dc ar trebui sa te casatoresti.VA potriviti dar daca nu va intelegeti? nustiu ce sa mai zik . ok esti foarte fumoasa..

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod