Andreea Bănică, criticată pentru că s-a pozat fără machiaj

Cântăreaţa a postat pe Facebook o fotografie care a stârnit reacții negative din partea celor care o urmăresc pe site-ul de socializare.
Într-o fotografie realizată în curtea bunicilor ei, Andreea apare fără machiaj, cu părul strâns în coadă şi îmbrăcată lejer.

Postarea artistei a stârnit multe comentarii. Unii i-au apreciat frumuseţea naturală, alţii au criticat-o. "Frumoasă şi nemachiată", "Eşti frumoasă, dar prea slabă; mai îngraşă-te puţin", "Cine te iubeşte nu te iubeşte pentru machiaj", "Asta da frumuseţe naturală. Eşti printre puţinele artiste de la noi căreia îi stă super şi fără tone de machiaj". "Ce ai slăbit!:::", "Mamă, ce slabă eşti!", "Eşti urâtă!", "În sfârşit naturală", "Parcă nu ai fi tu...", "Urâto!" şi "dacă ai mai pune vreo 2-3 kilograme ai fi mult mai frumoasă!" - sunt doar o parte dintre mesajele transmise de fani blondei.

Solista obișnuiește să posteze imagini în care ea apare fără machiaj și nu este deranjată de opiniile critice, atât timp cât acestea nu depășesc limitele decenței.

În februarie, încântată pentru că pagina sa de Facebook a atins un număr record de admiratori, 400.000, Andreea s-a gândit să-i răsplătească pe fanii ei, așa că s-a pozat în oglindă, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. 
 
 
 
În doar câteva minute, cântăreaţa a primit câteva zeci de comentarii, cele mai mai multe pozitive, dar a primit și câteva critici. 

"Problema ei nu e că nu arată bine, ARATĂ!!!! arată însă TOT, cu alte cuvinte nu are decența unui VIP cum se crede. Când mama natura te-a înzestrat cu frumusețe se vede, nu trebuie neaparat s-o 'urâțești' prin gesturi. (...) Un sfat: Vopsește-ți rădăcinile și pozează-te când iei micul dejun, e mai acceptabil. Sau dacă tot vrei să șochezi, fă o poză când te razi pe picioare ::)))))))", a scris cineva.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iunie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 17 Iun 2013, 18:53
    ok!

    ii sta bine nemachiata. nu inteleg, cel putin la prima poza, de ce s-ar basica unii.. e naturala, e o poza normala; care e problema?

    3
    0

  • RodicaRodi pe 17 Iun 2013, 13:58
    fara machiaj

    Tarancuta, tarancuta cu bujori in obrajori......

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod