Andreea Bălan s-a logodit cu actorul George Burcea

Cântăreaţa a primit inelul de logodnă acum câteva luni, după cum susţin apropiaţi ai cuplului, iar anul acesta şi-au propus să devină părinţi.
Actorul George Burcea, cu care este cuplată de un an de zile, a făcut-o să uite de relaţia zbuciumată pe care a avut-o cu Keo. Cei doi s-au mutat deja împreună de ceva vreme şi îşi doresc un copil anul acesta.

“Andreea a primit inelul de logodnă de la George acum câteva luni. Îl poartă pe inelar, alături de verigheta din aur pe care o are de la mama ei. În iunie e ziua ei şi discutau să facă o logodnă, un eveniment discret, ei sunt discreţi. Pe lângă asta, şi-au propus ca în acest an să devină părinţi, Andreea vrea să rămână însărcinată, simte că e momentul şi că George e bărbatul pe care şi l-a dorit, un soţ perfect şi un tată bun pentru copil.
Amândoi au decis să facă un copil, ea le-a spus şi părinţilor ei ce decizie a luat. Nunta nu se grăbesc să o facă”,
susţin apropiaţii interpretei pentru WOWbiz.ro
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 28 Mar 2016, 16:11
    Fiti binecuvantati, copiii dragi!

    Felicitari, Andreea ! Felicitari George! Sa va dea Domnul sanatate, belsug, impiniri si alese bucuriii spirituale, pana la adancile voastre batraneti ! Iata, si o vedeta de alta factura caracterologica; o tanara, care a trudit din greu sa se afirme; o tanara, care si-a dorit cuib, barbat de incredere si copii, deci exact idealul ancestral " al femeii de femeie", fara sa sparga casa altei neveste, fara sa toooo-t stea pe canapele, pe la "Ora de divertisment desantat", fara ifose si alte sclifoseli! Daca toate femeile ar fi ca mine - o romanca obisnuita si ca Andreea, o vedeta - , n-ar mai exista tradari si divorturi, lacrimi si durere in casale romanilor ! Dumnezeu te-a binecuvantat, Andreea, cu un camarad minunat, intrucat citesc pe fata lui ca nu e un "partener - avorton uman" sau "un...nemernic"! Cu iubire si sinceritate!

    1
    3

  • xyz pe 28 Mar 2016, 13:59
    doamne

    Doamne fereste sa mai toarne si nemernica asta vreun plod!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod