Andreea Bălan râde de Misty: "A fost back-up"

După ce Keo şi Misty s-au despărțit, cântăreţul a spus că-i pare rău că a înșelat-o pe Andreea Bălan. Solista nici nu se gândește să se împace cu fostul iubit și profită de turnura pe care a luat-o situația.

Andreea a fost acidă când a vorbit despre cei doi: "O relaţie clădită pe nefericirea altuia nu avea cum să reziste. Şi-a dat seama că eu am fost probabil femeia vieţii lui. Nu am considerat că e iubita lui, ci că e amanta lui. A fost backup-ul care i-a rămas. El îmi spune că îşi doreşte să ne împăcăm", a spus ea pentru emisiunea "Access Direct".

Nu m-am căsătorit după opt ani, nu mă mărit după două luniAndreea Bălan
Cântăreața a comentat și declarația lui Keo, care a spus că îşi doreşte acum doi copii, deşi a refuzat să întemeieze o familie cu ea: "Vedeţi cum stau lucrurile, când era cu mine, nu îşi dorea o familie, avea şi amantă.
Acum că sunt într-o relaţie, dintr-o dată îşi doreşte copii cu mine. Astea sunt lecţii de viaţă. Suferinţa a trecut, putem să colaborăm încontinuare, vom avea o relaţie frumoasă de amiciţie."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod