Andreea Bălan, în lacrimi după despărțirea de Keo

Cântăreața a acordat un interviu pentru emisiunea "Accces Direct", de la Antena 1, în care a vorbit despre despărţirea dureroasă de iubitul ei. Printre lacrimi, ea a spus că și-a dorit mult o familie și a avut un șoc să descopere că era înșelată.

"Acum o lună nu ştiam că există o a treia persoană. Îmi doream un copil de opt luni, iar de căsătorie mi-am dorit-o întotdeauna. Întotdeauna mi-am dorit o familie. Deşi aparent pare că îmi doresc doar o carieră, nu este deloc aşa. Mereu mi-am dorit un cămin. De şase luni am devenit foarte dornică să fac un copil. Îi tot spuneam şi nimic. Am decis să joc ultima carte şi i-am spus să luăm o pauză. Credeam că va fi bine, dar... Eu nu ştiam nimic", a povestit vedeta.

"În ultimele 3 săptămâni am investigat şi am aflat detalii dureroase, cu care va trebui să trăiesc toată viaţa. L-am întrebat şi a negat tot. L-am crezut. M-am cuplat cu el la 21 de ani şi am crezut mult în el. Credeam tot ce îmi spunea. L-am crezut când mi-a spus că e o minciună. Blonda purta hanoracul lui pe ea. Mi-am dat seama că el minte şi că ea chiar fusese acasă la el. Am investigat şi am aflat că avea o relaţie cu ea de un an. Toţi prietenii ştiau. E uşor să ai o relaţie cu mine, pentru că eu sunt tot timpul plecată. Durerea mea e că eu munceam foarte mult ca să ne facem o casă. Am vrut să fac casa familiei mele, pentru noi, iar el în timpul acesta el făcea asta cu fata aia. pănă să fie casa gata se întâlneau în casa lui, apoi la mine acasă. A dus-o şi în apartamentul părinţilor lui la Geneva. Eu ştiu că bărbaţii înşală, că nu sunt uşă de biserică, dar să ai o relaţie în paralel un an de zile...", a adăugat ea.

Andreea a povestit cum a aflat toată povestea și a explicat că a stat de vorbă cu Keo despre relația lor: "În ultimele 3 săptămâni, prietenii mi-au spus adevărul, tot. Cred că el nu voia să se despartă de mine, îşi dorea să meargă în paralel. Eu am simţit de câteva luni că se întâmplă ceva. Se schimbase în comportament, dar nu aveam dovezi. I-am spus de bănuielile mele şi atunci îmi promitea că facem un copil", a povestit ea.

"A venit acum 4-5 zile. Ştia că am aflat tot. A recunoscut că m-a înşelat, şi-a cerut scuze, mi-a cerut să-l iert şi mi-a spus să facem un copil. L-am ascultat din respect, dar atât. S-a terminat. Dacă nu-i pare rău e foarte trist. A distrus tot, puteam să avem un viitor extraordinar împreună. Eu făceam ca totul să fie foarte bine pentru noi. E trist dacă nu-şi dă seama ce a făcut şi dacă nu-i pare rău", a mai spus Andreea.



Ea a explicat că a cunoscut-o pe fata cu care a înșelat-o Keo și crede că nu aceasta este de vină: "Am cunoscut-o pe fata aia şi ce ştiu ştiu de la ea. Ea ştia despre relaţia noastră. A sperat ca ea să devină ea oficiala. Eu nu o acuz pe ea. Consider că bărbatul este cel care greşeşte dacă are şi o amantă. Eu nu am ştiut că i-a compus o piesă. Omul cu piesele şi concertele mele era el. Eu am sperat până în ultimul moment că e o invenţie, până am aflat amănunte de la prieteni şi detalii intime de la ea. El mi-a spus că motivul principal pentru care a făcut asta a fost că eu eram foarte ocupată şi nu-l mai idolatrizam. Şi că această domnişoară îi oferea această idolatrizare. El îşi dorea să am concerte, pentru că aveam un bussines împreună."

Andreea a vorbit și despre modul în care ea și Keo au construit casa în care ea spera să-și întemeieze un cămin durabil: "Casa e făcută de mine, terenul e al lui. Doar studioul e al lui. Mi-am dorit să fie casa familiei noastre. este o casă foarte frumoasă, care ca design este opera lui, dar banii sunt la mine. Acum am împărţit totul. El mai are alte spaţii locative, probabil va sta acolo. Eu i-am cedat jumătate de casă, el mi-a cedat jumătate de teren. Nu depindem unul de celălalt. Fiecare poate vinde când are chef."

Conștientă că e un moment dificil din viața sa, Andreea Bălan a avut o atitudine demnă și a spus că va merge înainte, mai ales că are familia alături: "Am trecut prin multe până la vărsta asta. Totul este clădit pe sacrificii. Nu am fost la un majorat în liceu. Nu sunt prima sau ultima femeie care trece prin asta. Viaţa merge înainte. Acum patru zile nu mi-a spus să ne căsătorim, doar să facem un copil. Sentimente sunt încă pentru el şi vor fi, dar am fost foarte dezamăgită la toate nivelurile. Cel mai mare regret este că am stat nouă ani cu el şi nu am o familie. Bunicile sunt lângă mine. Îmi doream să le ofer un nepot, să nu se ducă pe lumea cealaltă şi să nu poată să-şi vadă nepotul. Părinţii sunt alături de mine", a mai spus vedeta.



Contactat de reporterii de la emisiunea "Acces direct", Keo a spus că a avut doar o relație profesională cu Misty, tânăra despre care s-a afirmat că ar fi fost amanta lui. Iar despre Andreea, doar cuvinte frumoase: "Întotdeauna noi avea numai cuvinte de laudă pentru Andreea. Ne-am iubit, am fost împreună opt ani şi a fost frumos", a încheiat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod