Andreea Bălan, dezvăluiri despre iubitul ei: „Mi-am spus că o să fie al meu“

Andreea Bălan a povestit cum l-a cunoscut pe George Burcă


Andreea a povestit pe scurt şi cum l-a cunoscut pe George, la filmările pentru un videoclip: "Când l-am luat pe George la filmări mi-am spus că o să fie iubitul meu... Mi-a făcut o impresie bună pentru că am văzut că este foarte muncitor și dedicat meseriei de actor. Nu avea un rol mare în videoclip, dar și-a făcut treba până la capăt, cu profesionalism. Mi-a plăcut pentru că și eu sunt la fel de muncitoare, la fel de ambițioasă."

"Suntem împreună de 10 luni. Amândoi avem și părți liniștite, și părți nebunești. Important este să ne înțelegem și să rezistăm în timp", a încheiat Andreea Bălan.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 18 Feb 2016, 14:41
    Andreea

    Sa fii sanatoasa, iubita, si sa ai parte numai de fericire ca meriti din plin.

    1
    0

  • xyz pe 17 Feb 2016, 22:56
    LEANO

    @Eleno, ce bausi, bre? Sau ce fumasi?

    0
    1

  • Elena pe 17 Feb 2016, 18:41
    Fii binecuvantata si sa fii implinita alaturi de prietenul tau!!!

    ANDREEA noastra scumpa, esti printre putinele cantatoare care mi-a inspirat un respect deosebit! Tu nu ai exagerat cand ai spus ca esti un copil cuminte, truditor, la locul tau, ca iti iubesti job-u si iti vezi de treaba!Asa esti, copil minunat! Te iubesc, tin la tine si iti urmaresc destinul asa cum procedez cu fiica mea. Am suferit langa tine cand zdreanta de KEO, avortonul si nimicarnita de om, te-a inseat!!!... Ce bine ca s-a intamplat acum si nu dupa cununie!!!. Sa-i multumescti Domnului pentru asta, ca iti mai facea, si vreo 2 copii nevinovati!! Simt ca, in sufletu lui, regreta amarnic, intrucat "o partenera de CUIB ca tine" nu se mai gasesti peste tot, mai ales, acum! Din suflet imi doresc si ma rog la Dumnezeu ca actualul prieten sa fie "OM ADEVARAT" si sa nu te faca sa suferi, ci sa-ti ofere incredere, fidelitate, comunicare, empatie, respect, altruism, generozitate si implicare, exact ca un partener - "jumatate astrala"! Sa fiti sanatosi si impliniti, pana la adanci batraneti! Cu iubire si aleasa pretuire, Elena si familia

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod