Andreea Bălan a trecut peste despărţirea de Keo: "Sunt burlaciță şi vreau pe cineva. Sunt îndrăgostită..."

Cântăreaţa și-a programat mai mai multe vacanțe scurte, de weekend, și speră că va cunoaște o nouă iubire după despărțirea de Keo.
"Sunt îndrăgostită de vacanţe, în ultimul an am călătorit destul de mult. Am vrut să merg peste Ocean, dar am concerte şi trebuie să fiu aici lunea. O să mai plec în vacanţe în weekend, o să merg şi în Grecia", a spus ea pentru Antena 1. "În Barcelona mă întâlnesc cu verişoara mea şi prietenii ei. Vin şi bărbaţi, normal, sunt burlaciță şi vreau să cunosc pe cineva. Problemele se stopează cu timpul, suferinţa se duce. E normal să ne dorim cu toţii să fim fericiţi. După un eşec, e normal să vină fericirea", a mărturisit vedeta.

Andreea a explicat apoi că a ajuns la o înțelegere cu fostul ei iubit, pentru ca despărțirea să nu se transforme într-un subiect de scandal: "Am hotărât cu Keo să nu mai discutăm despre problemele personale. Fiecare îşi vede de viaţa lui şi încearcă să şi-o refacă cu cine vrea. Avem de gestionat un spaţiu locativ, nu e problemă, e ceva ce avem în comun şi se rezolvă în timp, am fost deja să facem actele. Taifunul a trecut, acum e totul relaxat. S-a schimbat situaţia, sper să îi fie bine, să fie fericit. Au fost opt ani de relaţie, există respect."

"Nu există un bărbat în viaţa mea, dar sunt cu inima deschisă. Sunt în prima etapă", a adăugat cântăreața.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod